Vitaminraktárak

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.02.27. 9064 Megtekintés 91 Tetszik

9064 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Vitaminraktárak

Bámulatos, hogy az egészséggel kapcsolatos kellő műveltség hiányát rosszhiszeműen kihasználó érdekcsoportok mi mindent próbálnak meg elhitetni a jó szándékú, de hozzá nem értő nagyközönséggel.

Egyfelől elmagyarázzák nekik, hogy a vízben oldódó vitaminok nem sokat érnek, mert rövid idő alatt kiürülnek a szervezetből…
Másfelől pedig megpróbálják elhitetni velük, hogy a szervezetben képződnek úgynevezett vitaminraktárak…

Álljon meg a menet! Vagy az egyik, vagy a másik.
A kettő nem létezhet párhuzamosan.

Vagy kiürül, és ezért nem ér semmit, vagy pedig raktározódik.
El kellene dönteniük végre, hogy melyikkel próbálják meg lóvá tenni az embereket.

A kisfilm célja, hogy véget vessen az ilyenfajta bolondításnak.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 10

 1. szomorei.mihalyne

  2020.05.04. at 22:32

  Kedves Dr. Lenkei Gábor.
  Nagyon köszönöm a részletes tájékoztatott. Ha oda figyel valaki sokat tanulhat őntöl. Szeretném megvenni a könyvét hol tudom megvenni, vagy megrendelni? Köszönöm a válaszát elöre is. Tisztelettel: Szömöreiné Erzsébet

 2. Marcsi54

  2020.05.06. at 15:32

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!
  Teljesen kétségbe estem! Több betegséggel is küzdök, ezért váltottam vegán étrendre. Azt gondoltam, hogy így kicsit segítem a szervezetem gyógyulását. Sajnos a sok évi füstölt húsok és egyéb egészségtelen ételek fogyasztása miatt, magam tehetek arról, hogy túlsúllyal és annak velejárói al betegítettem meg a testem. Azt gondoltam, hogy a gyümölcsökben és zöldségekben lesz elegendő vitamin ahhoz, hogy jobb legyen a közérzetem és némi túlsúlytól is megszabadulok. Teljesen tanácstalan vagyok. Ezek a plusz, nem természetes vitaminok valóban segíthetnek? Nem ártanak, hogy kémiai úton állították elő őket?

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.05.06. at 18:02

   Kedves Marcsi54,
   Megértem az érzését, de már nagyon régóta ez a helyzet. Ha megnézi az “Élelmiszereink vitamintartalma” vagy az “Élelmiszereink C-vitamin-tartalma” című kisfilmeket, látni fogja, hogy mire gondolok.
   Rengeteg félrevezető információt csöpögtettek be az emberek fejébe ezzel a természetes kontra mesterséges vitamin tündérmesével.
   Fogok erről kisfilmet forgatni, abban majd részletesen ismertetem az ezzel kapcsolatos tudnivalókat. Most, röviden csak annyit, hogy ismerve a vitaminfogyasztók tízezreinek kiváló tapasztalatait, ki merem jelenteni, hogy a vitaminok esetében elsősorban az elfogyasztott mennyiségtől függ, hogy lesz-e kedvező hatásuk.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

  • Péter

   2020.07.02. at 23:21

   Tisztelt Marcsi54. Ahogy olvastam amit ír hogy a ,,sok évi füstölt húsok” egéségtelenek. Én úgy tudom hogy pont az ellenkezője igaz! Az ember úgy fejlődött ki hogy fogyasztott húst és állati eredetű táplálékot. Ezek inkább nélkülözhetetlenek, egyes vitaminok zsírban oldódnak,az esszenciális zsírokat és fehérjéket a szervezetünk nem tudja előállítani. A kollagén is csak állati eredetű ez szintén nélkülözhetetlen. Viszont a szójával teli húskészítményeket nagyívben el kell kerülni! Az elhízásért inkább a cukor és a gyorsan felszívódó szénhidrátok felelősek. Még had említsem meg az étolajat amit szintén nagy ívben kerülni kell!
   Mindenben igaza van
   Dr. Lenkeinek a vitaminokal kapcsolatban! Az ő videóinak volt köszönhető hogy elkezdtem vitaminozni. Napi 2000mg C-vitamintól elmúlt a fáradság ami minden nap kínzott, emeltem az adagom 3000mg ettől fogva nem vérzik az ínyem mikor almába harapok!Eltünt a fejfájásom a C-vitaminnak köszönhetően! Ez mellett szedek magnéziumot
   D-vitamint most csak 3000NE mert vagyok a napon is K2 vitamint. Mellette vas, cink E és B-vitaminokat. Ezek hatása nálam beigazolódott csak igazolni tudom
   Dr. Lenkei állítását, jók a mesterséges vitaminok!

   • Dr. Lenkei Gábor

    2020.07.04. at 17:09

    Kedves Péter,
    Köszönöm a hozzászólását. Gratulálok az eredményeihez!
    Ha már ennyiféle vitamint és ásványi anyagot használ, akkor érdemes lenne megismernie egy olyan készítményt, amelyben 15-féle vitamin, 10-féle ásványi anyag és sokféle nyomelem van együttesen.
    Az alapján, amit leírt, úgy becsülöm, hogy ugyanannyi pénzért, amennyit most elkölt, vagy talán kicsivel többért sokkal többet is kaphatna.
    Ha van kedve, érdemes megnéznie a Milyen a jó multivitamin? című kisfilmem.
    Üdvözlettel:
    Dr. Lenkei Gábor

 3. Andrea

  2021.01.29. at 00:19

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!
  Nagyon örülök, hogy rátaláltam honlapjaira. Kincset érnek!
  Én Németországban élek és a jelenlegi körülmények sajnos nem teszik lehetövé, hogy Magyarországra utazhassak, ahol felkereshetném a szaküzleteit, hogy az ön termékeit, könyveit megvásárolhassam. Tisztelettel érdeklödnék, hogy van e lehetöség innen külfölröl is megrendelést leadni.

  Baráti üdvözlettel,
  Andrea

  • Dr. Lenkei Gábor

   2021.01.31. at 21:33

   Kedves Andrea,
   Én is nagyon örülök, hogy rám talált és hasznosnak találja ezt a kapcsolatot.
   Van rá lehetőség, külföldre történő szállítással a http://www.drlenkei.com oldalon tud rendelést leadni.
   Remélem, sikerrel fog járni, de ha segítségre lenne szüksége, hívhatja az ügyfélszolgálatot, nagyon kedves hölgyek állnak a rendelkezésére.
   Örülök, hogy írt nekem.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

   • Andrea

    2021.02.04. at 17:35

    Tisztelt Doktor Úr!
    Köszönöm gyors válaszát. Rendelésem még az nap leadtam és ma nagy örömmel vettem át a csomagot. Könyveit már olvasom és a multivitaminoknak a családom (férjem és gyermekeim) rettenetesen örült.
    Mégegyszer köszönöm a segítségét!
    Millió üdvözlettel,
    Andrea , Németországból

Vélemény?