Mikor okoz betegséget a vitamin?

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2022.05.05. 2409 Megtekintés 41 Tetszik

2409 Megtekintés

Filmele de pe această pagină conțin informații de interes public și, prin urmare, pot fi distribuite. Ba mai mult! Chiar vă rog să le descărcați și să le distribuiți în social media, împărtășiți-le cu cât mai multe persoane posibil.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


Mikor okoz betegséget a vitamin?

Ismerje meg a világhírű Nobel-díjas tudós Szent-Györgyi Albert válaszát!


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 2

 1. Olivér

  2022.09.20. at 20:51

  Kedves Dr. Lenkei Gábor.
  Sokat hallottam a multivitamin csomagjairól és nagyon elképeszt az ön munkássága, de emellett rengeteg kérdésem is van ezzel kapcsolatban.
  Amióta beleástam magamat a multivitamin témába, nagyon kétélű kardnak tűnik, hiszen az egyik oldalon ezt tartják a legfontosabbnak és mindenhol dicsérik, a másik oldalon pedig csak a rosszat hallom róla. Hogy pénzkidobás, hogy hosszutávon rákot okoz pár szintetikusan előállitott vitamin (Pl. D-vitamin, nem napból történő fogyasztása), vesekő, és ezekhez hasonló hosszútávú betegségek.
  Tudom hogy nem a legracionálisabb megkérdezni Öntől, aki forgalmazza ezeket a vitaminokat, de mégis csak érdekel hogy ön mit gondol ezekről az állitásokról, okozhat e a multivitamin hosszútávon egészségügyi gondokat, amiért vegyületek formájában vesszük be és nem rendes ételként.
  Válaszát előre is köszönöm

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.09.22. at 08:15

   Kedves Olivér,
   Tudom, hogy miről beszél.
   Nem véletlenül tartottam elengedhetetlennek bizonyos könyvek megírását.
   A legelső, a “Cenzúrázott egészség” 2003 végén jelent meg. Ha ezt elolvassa, rengeteg kérdésére választ fog kapni, ráadásul egy magasabb, tényeken alapuló nézőpontból.
   Értékes információkat talál a “Helyszíni tudósítás a vitaminellenes háborúból” című és az “Egészségre ártalmas avagy Cenzúrázott egészség Magyarországon” című könyveimben is.
   Én azt szeretem, ha a kérdéseket feltevő emberek saját maguk tájékozódnak és a saját ítéletüket hozzák meg.
   A könyveim több száz magyar könyvtárban is elérhetők, mivel éppen most fejeztem be egy országos könyvtárkampányt, amelynek révén minden könyvtár megkaphatta az összes könyvem tiszteletpéldányát.
   Ezt azért írom le, hogy lássa, meg sem kell vásárolnia a könyveket ahhoz, hogy el tudja olvasni.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?