C-vitamin és vesekő? Egy újabb átverés?

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2021.12.13. 31623 Megtekintés 22 Tetszik

31623 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


C-vitamin és vesekő? Egy újabb átverés?

Igen! Ez is csak egy újabb átverés.
Könnyű belátni.
Nézze meg a kisfilmet és látni fogja, hogy miért mondom ezt.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 4

 1. Szefi

  2022.01.02. at 15:05

  Tiszteletem!
  Az a kérdés merült fel bennem, hogy az ember miért nem tud előállítani a szervezetében C-vitamint?
  Ennyire le lenne butítva a szervezetünk a különböző kötelező “védő”oltások által, és/vagy a levegőben, élelmiszerekben levő mérgező anyagok hatására, vagy ez egy egyszerű oknak köszönhető?
  Válaszát előre is köszönöm!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.01.08. at 11:38

   Kedves Szefi,
   A Földön nagyjából tucatnyi élőlény van, amelyek nem tudnak C-vitamint előállítani a saját testükben.
   Az emberszabású majmok, a tengerimalac, egy gyümölcsdenevér fajta stb.
   A genetikai anyaguk egyszerűen nem tartalmazza a C-vitamin előállításához szükséges kódot (receptet).
   Sajnos az ember is ilyen. Tehát egyszerű genetikai oka van.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 2. Kovács Zoltán

  2022.01.15. at 19:05

  Üdvözlöm!
  Mivel nekem nincsen semelyik vitamin cégben gazdasági érdekeltségem, ezért jogosan senki sem vádolhat meg azzal, hogy hazabeszélek. Így aztán megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy konkrétan, profán-bután kimondom a számadatokat. Tehát ha jól értem, akkor az állatokat, a melegvérűeket vizsgálva, méregetve jött ki az a végeredmény, hogy 40-200 mg/kg C-vitamint állítanak elő a testükben, azaz mivel a 40 mg/kg-nak a 200 mg/kg az 5-szörese, ezért a sáv, a tartomány, az átfogás Ötszörös. Mivel az állatvilágban és az embervilágban is a kandúrok súlyosabbak, ezért a férfiaknak a testsúllyal arányosan több C-vitaminra van szükségük a testük normális működéséhez.

  50 kg-os női testsúllyal számolva és a legkisebb 40 mg/kg-ot előállító állatokat véve alapul(50 x 40 = 2.000), ez 2.000 mg= 2 gramm C-vitamint jelent. A férfiak csak szeretnének átlagban 70 kg-osak lenni, de mivel gyakran a 100 kg-os lélektani határt is átlépi a testsúlyuk, ezért a maximális testsúlynak a 100 kg-ot véve és ezt szorozva a legtöbb C-vitamint előállító Mekk Elek, azaz a kecse által előállított 200 mg/kg-os C-vitamin mennyiséggel(100 x 200 = 20.000), ez pediglen 20.000 mg= 20 gramm C-vitamint jelent.

  Tehát a melegvérű állatok a természet adta képességük folytán a testükben előállított 40-200 mg/kg-os C-vitamin mennyiséget a felnőtt melegvérű emberek testsúlyára átszámítva, a testük üzemanyagában 2.000-20.000 mg(2 g-20 g) C-vitaminnak is lennie KELL! a zökkenőmentes működéshez !!!! !!!! Mivel a legnagyobb C-vitamin főként 1000 mg-os(1 grammos) kiszerelésben kapható, ezért ebből a legnagyobb adagból is 2-20 darabot KELL! az embereknek naponta elfogyasztaniuk üzemanyag adalékanyagként a testjárművük optimális működéséhez.

  Magyarul a 2 grammtól- 20 grammig terjedő mennyiség ez a TERMÉSZETES Mennyiség, a Normális Mennyiség, a teljesen hétköznapi mennyiség és NEM! a “nagy mennyiségű”, meg NEM! a “nagy dózisú” és egyéb fennhéjázós jelzőkkel illetett mennyiség. Ha unalmasabb hely lenne a Föld, azaz nem születtek volna meg rajta a Rockefellerék, akkor ez a napi 2-20 gramm C-vitamin lenne a teljesen normális mennyiség. Hiszen nem vezettették volna be a légből kapott, hasra ütéssel megállapított napi 80 mg-os mennyiséget. Ha a 2-20 grammot viszonyítjuk a 80 mg-hoz, akkor 25-250-szeres értéket kapunk, azaz ezt véve alapul, a Valóban NAGY Dózisúnak Nevezhető C-vitaminhoz, az 50-5.000 grammnyi C-vitamin mennyiség tartozna(2.000 x 25= 50.000 és 20.000 x 250= 5.000.000). Ekkora mennyiség már valóban nem nevezhető reálisnak, normálisnak. Aki esetleg elszörnyülködik az 5 kilogrammos C-vitamin mennyiségen, annak rögtön jusson eszébe, hogy Rockefellerék pontosan ugyanezt csinálták, íratták le, vezettették be az országokban, mindenhol a világban, de a valós, a mért, a valóban szükséges értékekhez képest lefelé viszonyítva. Azaz nem én vagyok a botrányos, hanem a téma a botrányos. A világ ilyen, a valóság amiben élünk az ilyen természeti törvényeket semmibevevő, elrugaszkodott, azaz bolond lyukból bolond szél fúj, ezért Bolond Világban élünk. Viszont a 2-20 g-os evőkanálnyi mennyiséget az állatok is előállítják a testükben.

  Úgy látom, hogy ugyanez a helyzet a D-vitamin 400 NE-s bevezettetett értékével is, hiszen minimum a 10-szeresével, azaz 4000 NE-vel, vagy még ennek is a többszörösével tud csak normálisan működni az emberi szervezet. Ugyanez a helyzet az összes vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemekkel is. Jómagam nem tartom túlzottan okosnak a Luciferkó fullajtárjait. Extrán erőszakosak és átlagot messze meghaladó egójuk az van, de az eszük csak a pénz számolására elegendő. Ugyanis csak azok nem látják a nyilvánvaló hazugságot akiket nem is érdekel az igazság! Ha lett volna egy kis eszük Rockefelleréknek, akkor legalább egyik-másik vitaminnál, nyomelemnél, ásványi anyagnál a természetes, a normális értéket terjesztették volna el, mert akkor nem lenne annyira egyértelmű a céltudatos, a szándékos hazugságuk.

  Így viszont, hogy mindenből a tizede, a százada mennyiségeket iktatták törvénybe, így teljesen nyilvánvaló, hogy sehol, semelyiknél sem vették figyelembe a mérési eredményeket, a kutatók munkáját, azaz 100%-ban, csak és mindig, direkt és feszt hazudtak. A jelenlegi földi homokozóban a neveletlen lelkű “kisgyerekek” a pofátlanságukkal magukhoz tudják ragadni a vagyont, a pénzt, a hatalmat és ezzel ők irányítanak, diktálnak, törvénykeznek. Pedig a jelenlegi földinél értelmesebb világban piszok könnyű lenne őket életfogytiglanira ítélni, hiszen nem is titkolják, ezért totál világos és egyértelmű , hogy a bűn útján akarnak járni, mert mindig és mindenhol szándékosan szembemennek a természeti törvényekkel.

  Ha picikét is gondolnának a jövőre, egy esetleges elszámoltatásra, akkor ügyesebben csinálnák. Ha legalább néha-néha nagy ritkán a természet által előírt adagokat vezettették volna be, akkor hivatkozhatnának tévedésre, időhiányra, stb-re. Ekkor is betegek maradnának az emberek, hiszen ahogyan hiába adunk elegendő hidrogént oxigén nélkül, de úgy szomjan halnak az emberek, mert csak a H2O, a víz tudja csak megszüntetni a kínzó szomjúságot, úgy a vizes hasonlattal analóg a vitaminok és ásványi anyagok és a nyomelemek helyzete is. Például csak a folsavat adva megfelelő mennyiségben, de a többi vitamint meg csak a plátói, angströmnyi mennyiségben, mutatóba adva is ugyanúgy kialakulnak a betegségnek tűnő állapotok.

  Ugyanis a vitaminok egymással is, és az ásványi anyagokkal is karöltve tudnak csak tökéletes munkát végezni, de külön-külön csak töredékére képesek mint kalákában, egymást segítve, összedolgozva. Szóval, rafináltabban, eszesebben csinálva is betegek lennének az emberek és eltudnák adni a gyógyszereiket, de Rockefellerék nem félnek se Istentől, sem embertől, hanem totálisan nyíltan, egyértelműen, még kérkednek is vele, hogy ők bizony-bizony, hogy az emberiség ellenségei.
  Szerintem a számadatokból erre a következtetésre lehet jutni.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.01.17. at 08:34

   Tisztelt Kovács Zoltán Úr,
   Igen, olyan hatalmaskodó emberek állnak a háttérben, akikről Ön is beszél és akikről én is írtam a Cenzúrázott egészség című legelső könyvemben.
   Úgy látom, Ön meglehetősen képben van a helyzettel.
   Ezen kell változtatnunk.
   Éppen ezért igyekszem minél több ember kezébe adni a Cenzúrázott egészség c. könyvem, hogy ráébredjenek, felültették őket a betegségipar futószalagjára.
   Lépésről-lépésre, de alakul a dolog.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?