C-vitamin és vesekő? Egy újabb átverés?

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2021.12.13. 44846 Megtekintés 63 Tetszik

44846 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


C-vitamin és vesekő? Egy újabb átverés?

Igen! Ez is csak egy újabb átverés.
Könnyű belátni.
Nézze meg a kisfilmet és látni fogja, hogy miért mondom ezt.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 8

 1. Szefi

  2022.01.02. at 15:05

  Tiszteletem!
  Az a kérdés merült fel bennem, hogy az ember miért nem tud előállítani a szervezetében C-vitamint?
  Ennyire le lenne butítva a szervezetünk a különböző kötelező “védő”oltások által, és/vagy a levegőben, élelmiszerekben levő mérgező anyagok hatására, vagy ez egy egyszerű oknak köszönhető?
  Válaszát előre is köszönöm!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.01.08. at 11:38

   Kedves Szefi,
   A Földön nagyjából tucatnyi élőlény van, amelyek nem tudnak C-vitamint előállítani a saját testükben.
   Az emberszabású majmok, a tengerimalac, egy gyümölcsdenevér fajta stb.
   A genetikai anyaguk egyszerűen nem tartalmazza a C-vitamin előállításához szükséges kódot (receptet).
   Sajnos az ember is ilyen. Tehát egyszerű genetikai oka van.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 2. Kovács Zoltán

  2022.01.15. at 19:05

  Üdvözlöm!
  Mivel nekem nincsen semelyik vitamin cégben gazdasági érdekeltségem, ezért jogosan senki sem vádolhat meg azzal, hogy hazabeszélek. Így aztán megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy konkrétan, profán-bután kimondom a számadatokat. Tehát ha jól értem, akkor az állatokat, a melegvérűeket vizsgálva, méregetve jött ki az a végeredmény, hogy 40-200 mg/kg C-vitamint állítanak elő a testükben, azaz mivel a 40 mg/kg-nak a 200 mg/kg az 5-szörese, ezért a sáv, a tartomány, az átfogás Ötszörös. Mivel az állatvilágban és az embervilágban is a kandúrok súlyosabbak, ezért a férfiaknak a testsúllyal arányosan több C-vitaminra van szükségük a testük normális működéséhez.

  50 kg-os női testsúllyal számolva és a legkisebb 40 mg/kg-ot előállító állatokat véve alapul(50 x 40 = 2.000), ez 2.000 mg= 2 gramm C-vitamint jelent. A férfiak csak szeretnének átlagban 70 kg-osak lenni, de mivel gyakran a 100 kg-os lélektani határt is átlépi a testsúlyuk, ezért a maximális testsúlynak a 100 kg-ot véve és ezt szorozva a legtöbb C-vitamint előállító Mekk Elek, azaz a kecse által előállított 200 mg/kg-os C-vitamin mennyiséggel(100 x 200 = 20.000), ez pediglen 20.000 mg= 20 gramm C-vitamint jelent.

  Tehát a melegvérű állatok a természet adta képességük folytán a testükben előállított 40-200 mg/kg-os C-vitamin mennyiséget a felnőtt melegvérű emberek testsúlyára átszámítva, a testük üzemanyagában 2.000-20.000 mg(2 g-20 g) C-vitaminnak is lennie KELL! a zökkenőmentes működéshez !!!! !!!! Mivel a legnagyobb C-vitamin főként 1000 mg-os(1 grammos) kiszerelésben kapható, ezért ebből a legnagyobb adagból is 2-20 darabot KELL! az embereknek naponta elfogyasztaniuk üzemanyag adalékanyagként a testjárművük optimális működéséhez.

  Magyarul a 2 grammtól- 20 grammig terjedő mennyiség ez a TERMÉSZETES Mennyiség, a Normális Mennyiség, a teljesen hétköznapi mennyiség és NEM! a “nagy mennyiségű”, meg NEM! a “nagy dózisú” és egyéb fennhéjázós jelzőkkel illetett mennyiség. Ha unalmasabb hely lenne a Föld, azaz nem születtek volna meg rajta a Rockefellerék, akkor ez a napi 2-20 gramm C-vitamin lenne a teljesen normális mennyiség. Hiszen nem vezettették volna be a légből kapott, hasra ütéssel megállapított napi 80 mg-os mennyiséget. Ha a 2-20 grammot viszonyítjuk a 80 mg-hoz, akkor 25-250-szeres értéket kapunk, azaz ezt véve alapul, a Valóban NAGY Dózisúnak Nevezhető C-vitaminhoz, az 50-5.000 grammnyi C-vitamin mennyiség tartozna(2.000 x 25= 50.000 és 20.000 x 250= 5.000.000). Ekkora mennyiség már valóban nem nevezhető reálisnak, normálisnak. Aki esetleg elszörnyülködik az 5 kilogrammos C-vitamin mennyiségen, annak rögtön jusson eszébe, hogy Rockefellerék pontosan ugyanezt csinálták, íratták le, vezettették be az országokban, mindenhol a világban, de a valós, a mért, a valóban szükséges értékekhez képest lefelé viszonyítva. Azaz nem én vagyok a botrányos, hanem a téma a botrányos. A világ ilyen, a valóság amiben élünk az ilyen természeti törvényeket semmibevevő, elrugaszkodott, azaz bolond lyukból bolond szél fúj, ezért Bolond Világban élünk. Viszont a 2-20 g-os evőkanálnyi mennyiséget az állatok is előállítják a testükben.

  Úgy látom, hogy ugyanez a helyzet a D-vitamin 400 NE-s bevezettetett értékével is, hiszen minimum a 10-szeresével, azaz 4000 NE-vel, vagy még ennek is a többszörösével tud csak normálisan működni az emberi szervezet. Ugyanez a helyzet az összes vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemekkel is. Jómagam nem tartom túlzottan okosnak a Luciferkó fullajtárjait. Extrán erőszakosak és átlagot messze meghaladó egójuk az van, de az eszük csak a pénz számolására elegendő. Ugyanis csak azok nem látják a nyilvánvaló hazugságot akiket nem is érdekel az igazság! Ha lett volna egy kis eszük Rockefelleréknek, akkor legalább egyik-másik vitaminnál, nyomelemnél, ásványi anyagnál a természetes, a normális értéket terjesztették volna el, mert akkor nem lenne annyira egyértelmű a céltudatos, a szándékos hazugságuk.

  Így viszont, hogy mindenből a tizede, a százada mennyiségeket iktatták törvénybe, így teljesen nyilvánvaló, hogy sehol, semelyiknél sem vették figyelembe a mérési eredményeket, a kutatók munkáját, azaz 100%-ban, csak és mindig, direkt és feszt hazudtak. A jelenlegi földi homokozóban a neveletlen lelkű “kisgyerekek” a pofátlanságukkal magukhoz tudják ragadni a vagyont, a pénzt, a hatalmat és ezzel ők irányítanak, diktálnak, törvénykeznek. Pedig a jelenlegi földinél értelmesebb világban piszok könnyű lenne őket életfogytiglanira ítélni, hiszen nem is titkolják, ezért totál világos és egyértelmű , hogy a bűn útján akarnak járni, mert mindig és mindenhol szándékosan szembemennek a természeti törvényekkel.

  Ha picikét is gondolnának a jövőre, egy esetleges elszámoltatásra, akkor ügyesebben csinálnák. Ha legalább néha-néha nagy ritkán a természet által előírt adagokat vezettették volna be, akkor hivatkozhatnának tévedésre, időhiányra, stb-re. Ekkor is betegek maradnának az emberek, hiszen ahogyan hiába adunk elegendő hidrogént oxigén nélkül, de úgy szomjan halnak az emberek, mert csak a H2O, a víz tudja csak megszüntetni a kínzó szomjúságot, úgy a vizes hasonlattal analóg a vitaminok és ásványi anyagok és a nyomelemek helyzete is. Például csak a folsavat adva megfelelő mennyiségben, de a többi vitamint meg csak a plátói, angströmnyi mennyiségben, mutatóba adva is ugyanúgy kialakulnak a betegségnek tűnő állapotok.

  Ugyanis a vitaminok egymással is, és az ásványi anyagokkal is karöltve tudnak csak tökéletes munkát végezni, de külön-külön csak töredékére képesek mint kalákában, egymást segítve, összedolgozva. Szóval, rafináltabban, eszesebben csinálva is betegek lennének az emberek és eltudnák adni a gyógyszereiket, de Rockefellerék nem félnek se Istentől, sem embertől, hanem totálisan nyíltan, egyértelműen, még kérkednek is vele, hogy ők bizony-bizony, hogy az emberiség ellenségei.
  Szerintem a számadatokból erre a következtetésre lehet jutni.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.01.17. at 08:34

   Tisztelt Kovács Zoltán Úr,
   Igen, olyan hatalmaskodó emberek állnak a háttérben, akikről Ön is beszél és akikről én is írtam a Cenzúrázott egészség című legelső könyvemben.
   Úgy látom, Ön meglehetősen képben van a helyzettel.
   Ezen kell változtatnunk.
   Éppen ezért igyekszem minél több ember kezébe adni a Cenzúrázott egészség c. könyvem, hogy ráébredjenek, felültették őket a betegségipar futószalagjára.
   Lépésről-lépésre, de alakul a dolog.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 3. Vadász Csaba

  2022.01.27. at 00:30

  Tisztelt Doktor úr! Élénk figyelemmel kísérem videóit és munkásságát. A c-vitamin kapcsán érdeklődöm, hogy mekkora dózisban, milyen adagolással és hogyan ajánlja alkalmazni szájon át történő alkalmazásra? Vízzel, desztillált vízzel, gyümölcslével esetleg? Terápiás célzattal, kifejezetten kötőszöveti termelés megerősítése a célom elsősorban a kúrával.
  Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.02.08. at 07:19

   Tisztelt Vadász Csaba Úr,
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   Először is felejtse el a “kúrát”. A C-vitamint életformaszerűen kell fogyasztani, lehetőleg minden áldott nap.
   A minimális adagja 40 milligramm/testsúlykilogramm, azaz 10 kilogrammonként 400 milligramm, 80 kg-os testsúly esetén minimum 3200 milligramm, azaz 3,2 gramm.
   Ennek a 2-3-szoros adagja napi 2-3 porcióra elosztva még kedvezőbb hatású. A hatás szempontjából mindegy, hogy milyen folyadékkal veszi be.
   Még jobb, ha a 15-féle vitaminból álló vitamincsalád egyik tagjaként fogyasztja.
   Beszéltem erről a “Melyik a legfontosabb vitamin?” és a “Milyen a jó multivitamin?” című kisfilmekben.
   Érdemes lenne elolvasnia a Cenzúrázott egészség című könyvem, abban tisztázom a legfontosabb tudnivalókat.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 4. Tamás

  2022.05.14. at 10:09

  Tisztelt doktor úr!
  Én Horváth Béla Önnek, a “C” vitaminnak köszönhetem az életem! Ha valaki kíváncsi többre, állok rendelkezésére. Lényeg semmilyen gyógyszert nem szedek a szív műtétem után, csak vitaminokat és gyógyteákat. C- vitamintól hasmenésem lett, kezdetkor, már nincsen. 10 ezer-nél tartok naponta. KÖSZÖNÖM!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.05.15. at 13:33

   Tisztelt Horváth Béla Úr,
   Köszönöm kedves beszámolóját! Öröm számomra, szeretettel gratulálok.
   Természetesen örömmel veszem, ha részletesebben is beszámol a kedvező tapasztalatairól.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?