Csak lobbi vagy maffia?

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.06.12. 6218 Megtekintés 85 Tetszik 4.5 - 123 értékelés

6218 Megtekintés 4.5 - 123 értékelés Értékelje!

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Csak lobbi vagy maffia?

Olyan gyakran használom a gyógyszermaffia kifejezést, hogy kötelességemnek éreztem elmondani, miért teszem ezt.

Csak egy példa.
Amikor eszembe jut a kisfilmben is szereplő történet arról a gyógyszerről, amely túlságosan veszélyesnek bizonyult a felnőttek számára, ezért ki is kellett vonni a forgalomból, majd később visszahozták, és gyermekgyógyszert csináltak belőle, akkor a gyógyszermaffiánál enyhébb kifejezést nem érzek odaillőnek.

Úgy vélem, hogy Önnek is tudnia kell a kisfilmben bemutatott tényekről.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 12

 1. Nagy Klára

  2020.06.15. at 19:50

  Drága dr úr! Köszönöm a hasznos információt.Hogy volt szívük lelkük ennyi ártatlan ember életét megváltoztatni rossz irányba .Amit műveltek meg művelnek még a kábítószernél is súlyosabb bűn szerintem .

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.02. at 18:01

   Kedves Nagy Klára,
   Köszönöm a hozzászólását.
   Én is komoly bűnnek tartom, ezért is akartam elmondani mindenkinek.
   Reményeim szerint ez a felvilágosítás hozzájárulhat egy biztonságosabb, emberibb jövő megteremtéséhez.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 2. szomorei.mihalyne

  2020.06.16. at 22:02

  Köszönöm szépen kedves Dr. Lenket Gábor, nagyon hasznos útmutatást. Szerintem is “Gyógyszer maffia” kezében van a gyógyszer irányitás. Jó egészséget kívánok mindnyájuknak: Szömöreiné Erzsébet

 3. gyzozo

  2020.06.17. at 04:56

  Tisztelt Doktor Úr! nekem is van rokonom aki most 60 év felett van és ilyen lábbal született. Állítólag azt mondták, a nyíregyházi kórházban, hogy születési rendellenesség. Most már tudom, mi lehet az oka a ferde lábnak.

 4. Dzsoze

  2020.07.07. at 14:48

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor! Nem vagyok összeesküvés elmélet hívő, de igencsak “elgondolkodtató”, hogy a világ legnagyobb jövedelmét nem a fegyverkezés, nem a kábítószer, hanem a gyógyszeripar produkálja! Nagyon sok oktató videóját láttam már és ennek hatására kezdtem el rendszeresen nagyobb mennyiségű C vitamin szedését. Ennek 4 éve, azóta még az őszi-tavaszi megfázások sem jelentkeztek! Hálásan köszönöm!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.07. at 17:59

   Kedves Dzsoze,
   Érdekes a felvetése. Összeesküvés elmélet.
   Nemrégiben láttam egy volt CIA ügynökkel készült interjút, fölöttébb izgalmas volt.
   Az illető azt mesélte el, hogy maga a CIA találta ki és terjesztette el széles körben ezt a fogalmat: “összeesküvés elmélet”. Elmagyarázta az okát is.
   Amikor elkezdtek napvilágra kerülni, kitudódni a CIA elleplezni kívánt disznóságai, az emberek elkezdték összerakni a képet. Egy valós, létező, bizonyítható összeesküvés képét, amelyben a CIA fő szerepet játszott.
   A CIA szakértői – megoldásként – azt javasolták, hogy az általuk már eleve erőteljesen manipulált mainstream media (azaz fősodor média) felhasználásával terjesszék el széles körben az “összeesküvés elmélet” fogalmát, hogy ezzel azt az érzést tudják kelteni, hogy az ilyen leleplező témákkal foglalkozó emberek valamiféle flúgos csodabogarak. Azt a hozzáállást kívánták elterjeszteni, hogy az emberek úgy érezzék, mentegetőzniük kell, ha rábukkannak valamilyen disznóságra, vagy elkezdik átlátni az összefüggéseket. A cél az volt, hogy az embereket könnyen zavarba lehessen hozni, és legyinteni lehessen a felvetéseikre azzal, hogy “ez csak összeesküvés elmélet”.
   A volt CIA ügynök azt mondta, hogy a megoldásuk nagyon működőképesnek bizonyult, és az emberek ma már jobban szeretnek elhatárolódni attól, hogy ilyen vád érhesse őket. A napvilágra kerülő disznóságok többségének ezzel a trükkel el tudják venni az élét.
   Ezt tudtam meg a volt CIA ügynöktől. Szerintem figyelemre méltó információ.

   Más: örülök, hogy nagyobb mennyiségű C-vitamint fogyaszt, és ennek révén ilyen szép eredményeket ért el.
   Gratulálok!

   Örülök, hogy írt nekem, köszönöm.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 5. Erdős Sándor

  2020.07.08. at 22:33

  Tisztelt Dr. Lenkei Úr!
  Régóta követem munkásságát, csak elismeréssel tudok szólni és megköszönni. Azt érzem, hogy az emberek most is elbújnak szervezetek mögé, nem vállalják tetteikért a felelősséget. Ha nyilvánosságra hoznánk, hogy kik állították össze és javasolták a ma is hivatalos listát a vitaminok javasolt adagjáról, kik nem változtatták meg, kik tartják fönn ezt a hitványságot, meglehet megváltoztathatóbb lenne a helyzet. Mint ahogy a gyógyszeripar sem földönkívüliekből áll, megnevezhető minden cég döntéshozója és részvényese. Ha már lehet banki adósrendszert fenntartani, lehet hitványak listáját is létrehozni.
  Tisztelettel Erdős Sándor

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.09. at 12:37

   Tisztelt Erdős Sándor Úr!
   Köszönöm, hogy írt nekem. Köszönöm a kedves szavakat, az elismerést.
   Igaza van. A Cenzúrázott egészség című könyvemben megneveztem a hitványak piramisának csúcsán álló személyeket. Az amerikai kiadó, akivel annak idején felvettem a kapcsolatot, nem is volt hajlandó megjelentetni a könyvem, mert az akkoriban éppen regnáló USA elnök neve is szerepelt a megnevezett emberek sorában.
   Ezek az emberek egy áttekinthetetlennek szánt szövevényes hálót-rendszert hoztak létre, hogy el tudják takarni a kutató szemek elől a tényleges felelősöket. De az igazság – előbb vagy utóbb – mindig napvilágra kerül.
   Én úgy vélem, hogy első lépésként a piramis csúcsán kell változást elérni, mert csak ezt követően lehet sikeresen eltávolítani az alsóbb szinteken működő, végrehajtó szolgalelkű csatlósokat.
   A világban jelenleg – szerencsére – nagy változások zajlanak. Megrendülni látszik a hitványak hatalma.
   Én napokon belül közzéteszem azt a kb. 2 órás filmemet, amit a koronavírus hisztériakeltés ellenében, az egész balhé létjogosultságát cáfoló orvosi tudományos bizonyítékokra építettem.
   Reményeim szerint ezzel a filmmel jómagam is hozzá tudok majd járulni – legalább valamilyen mértékben – a hitványak hatalmának további megrendüléséhez.
   Köszönöm, hogy írt nekem, és megosztotta velem a gondolatait.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?