Csak lobbi vagy maffia?

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.06.12. 22601 Megtekintés 157 Tetszik

22601 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


Csak lobbi vagy maffia?

Olyan gyakran használom a gyógyszermaffia kifejezést, hogy kötelességemnek éreztem elmondani, miért teszem ezt.

Csak egy példa.
Amikor eszembe jut a kisfilmben is szereplő történet arról a gyógyszerről, amely túlságosan veszélyesnek bizonyult a felnőttek számára, ezért ki is kellett vonni a forgalomból, majd később visszahozták, és gyermekgyógyszert csináltak belőle, akkor a gyógyszermaffiánál enyhébb kifejezést nem érzek odaillőnek.

Úgy vélem, hogy Önnek is tudnia kell a kisfilmben bemutatott tényekről.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 30

 1. Nagy Klára

  2020.06.15. at 19:50

  Drága dr úr! Köszönöm a hasznos információt.Hogy volt szívük lelkük ennyi ártatlan ember életét megváltoztatni rossz irányba .Amit műveltek meg művelnek még a kábítószernél is súlyosabb bűn szerintem .

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.02. at 18:01

   Kedves Nagy Klára,
   Köszönöm a hozzászólását.
   Én is komoly bűnnek tartom, ezért is akartam elmondani mindenkinek.
   Reményeim szerint ez a felvilágosítás hozzájárulhat egy biztonságosabb, emberibb jövő megteremtéséhez.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 2. szomorei.mihalyne

  2020.06.16. at 22:02

  Köszönöm szépen kedves Dr. Lenket Gábor, nagyon hasznos útmutatást. Szerintem is “Gyógyszer maffia” kezében van a gyógyszer irányitás. Jó egészséget kívánok mindnyájuknak: Szömöreiné Erzsébet

 3. gyzozo

  2020.06.17. at 04:56

  Tisztelt Doktor Úr! nekem is van rokonom aki most 60 év felett van és ilyen lábbal született. Állítólag azt mondták, a nyíregyházi kórházban, hogy születési rendellenesség. Most már tudom, mi lehet az oka a ferde lábnak.

 4. Dzsoze

  2020.07.07. at 14:48

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor! Nem vagyok összeesküvés elmélet hívő, de igencsak “elgondolkodtató”, hogy a világ legnagyobb jövedelmét nem a fegyverkezés, nem a kábítószer, hanem a gyógyszeripar produkálja! Nagyon sok oktató videóját láttam már és ennek hatására kezdtem el rendszeresen nagyobb mennyiségű C vitamin szedését. Ennek 4 éve, azóta még az őszi-tavaszi megfázások sem jelentkeztek! Hálásan köszönöm!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.07. at 17:59

   Kedves Dzsoze,
   Érdekes a felvetése. Összeesküvés elmélet.
   Nemrégiben láttam egy volt CIA ügynökkel készült interjút, fölöttébb izgalmas volt.
   Az illető azt mesélte el, hogy maga a CIA találta ki és terjesztette el széles körben ezt a fogalmat: “összeesküvés elmélet”. Elmagyarázta az okát is.
   Amikor elkezdtek napvilágra kerülni, kitudódni a CIA elleplezni kívánt disznóságai, az emberek elkezdték összerakni a képet. Egy valós, létező, bizonyítható összeesküvés képét, amelyben a CIA fő szerepet játszott.
   A CIA szakértői – megoldásként – azt javasolták, hogy az általuk már eleve erőteljesen manipulált mainstream media (azaz fősodor média) felhasználásával terjesszék el széles körben az “összeesküvés elmélet” fogalmát, hogy ezzel azt az érzést tudják kelteni, hogy az ilyen leleplező témákkal foglalkozó emberek valamiféle flúgos csodabogarak. Azt a hozzáállást kívánták elterjeszteni, hogy az emberek úgy érezzék, mentegetőzniük kell, ha rábukkannak valamilyen disznóságra, vagy elkezdik átlátni az összefüggéseket. A cél az volt, hogy az embereket könnyen zavarba lehessen hozni, és legyinteni lehessen a felvetéseikre azzal, hogy “ez csak összeesküvés elmélet”.
   A volt CIA ügynök azt mondta, hogy a megoldásuk nagyon működőképesnek bizonyult, és az emberek ma már jobban szeretnek elhatárolódni attól, hogy ilyen vád érhesse őket. A napvilágra kerülő disznóságok többségének ezzel a trükkel el tudják venni az élét.
   Ezt tudtam meg a volt CIA ügynöktől. Szerintem figyelemre méltó információ.

   Más: örülök, hogy nagyobb mennyiségű C-vitamint fogyaszt, és ennek révén ilyen szép eredményeket ért el.
   Gratulálok!

   Örülök, hogy írt nekem, köszönöm.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

   • Csizmadia Zoltán

    2020.11.08. at 15:17

    Kedves Gábor,

    örömmel várom már a táplálkozási tanácsokat az oldalán.
    Ami jelenleg felettébb foglalkoztat engem : az élelmiszer ipar polcairól lekerült kovászolt termékek- kenyér, ubora, savanyú káposzta – Ez a bolti ecetezett savanyú káposzta már nem az amit 30 éve állított elő a falusi néni az 500 literes fadézsába és a környék ott vásárolt nála.
    Ez az ecet nélküli fermentáció, a természet alkémiája és ebben a folyamatban káros anyagok bomlanak le, enzimek és vitaminok sokszorózódnak meg.
    Ugyanez az alkímia létezik a föld ismét termőtalajjá tevése kor is , amikor komposztálunk.
    Ismeri e dr. Csicsor János – Globális mikrobiom című videóját?
    Gyulai Iván ökológus kertész ?
    A bakonyban bányászott huminsav 84 ősi nyomelemet tartalmaz és használható a termőföld regenerálására is. ( a parajdi só is 84 nyomelemes)
    Magyarországon elkezdődhet egy aranykor: Kristályvölgy Faluközösség- Varga Csaba szociológus Stratégia Kutatóintézet: Szeretetfalva , Boldogságváros – Szentes
    Üdv. Cs.Z.

    • Dr. Lenkei Gábor

     2020.11.15. at 08:02

     Tisztelt Csizmadia Zoltán Úr,
     Köszönöm a levelét.
     Igyekszem. A koronavírus-hisztéria elég sok időmet felemésztette, de már kezdem utolérni magam, és hamarosan el tudom kezdeni a táplálkozás témájú kisfilmek forgatását.
     Gyulai István úr munkásságát ismerem. Bámulatosak az eredményei. Tervezem, hogy – amint időm engedi – személyesen is találkozom vele is és több másik, hozzá hasonló kiváló szakemberrel is.
     A dr. Csicsor János és a Varga Csaba által készített videót megnézem.
     Már láttam, és Önnek is ajánlom a “Mérgezett föld” című kiváló dokumentumfilmet. Megtalálható a YouTube-on.
     Magyar szakemberek kidolgoztak egy módszert, amelynek segítségével a föld természetes termőereje nagyjából egy évtized alatt teljes mértékben helyreállítható.
     Erről szól a film. Ez hatalmas remény az Emberiség számára.
     Remény mindig van, csak érvényt kell szereznünk neki.
     Üdvözlettel:
     Dr. Lenkei Gábor

 5. Erdős Sándor

  2020.07.08. at 22:33

  Tisztelt Dr. Lenkei Úr!
  Régóta követem munkásságát, csak elismeréssel tudok szólni és megköszönni. Azt érzem, hogy az emberek most is elbújnak szervezetek mögé, nem vállalják tetteikért a felelősséget. Ha nyilvánosságra hoznánk, hogy kik állították össze és javasolták a ma is hivatalos listát a vitaminok javasolt adagjáról, kik nem változtatták meg, kik tartják fönn ezt a hitványságot, meglehet megváltoztathatóbb lenne a helyzet. Mint ahogy a gyógyszeripar sem földönkívüliekből áll, megnevezhető minden cég döntéshozója és részvényese. Ha már lehet banki adósrendszert fenntartani, lehet hitványak listáját is létrehozni.
  Tisztelettel Erdős Sándor

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.09. at 12:37

   Tisztelt Erdős Sándor Úr!
   Köszönöm, hogy írt nekem. Köszönöm a kedves szavakat, az elismerést.
   Igaza van. A Cenzúrázott egészség című könyvemben megneveztem a hitványak piramisának csúcsán álló személyeket. Az amerikai kiadó, akivel annak idején felvettem a kapcsolatot, nem is volt hajlandó megjelentetni a könyvem, mert az akkoriban éppen regnáló USA elnök neve is szerepelt a megnevezett emberek sorában.
   Ezek az emberek egy áttekinthetetlennek szánt szövevényes hálót-rendszert hoztak létre, hogy el tudják takarni a kutató szemek elől a tényleges felelősöket. De az igazság – előbb vagy utóbb – mindig napvilágra kerül.
   Én úgy vélem, hogy első lépésként a piramis csúcsán kell változást elérni, mert csak ezt követően lehet sikeresen eltávolítani az alsóbb szinteken működő, végrehajtó szolgalelkű csatlósokat.
   A világban jelenleg – szerencsére – nagy változások zajlanak. Megrendülni látszik a hitványak hatalma.
   Én napokon belül közzéteszem azt a kb. 2 órás filmemet, amit a koronavírus hisztériakeltés ellenében, az egész balhé létjogosultságát cáfoló orvosi tudományos bizonyítékokra építettem.
   Reményeim szerint ezzel a filmmel jómagam is hozzá tudok majd járulni – legalább valamilyen mértékben – a hitványak hatalmának további megrendüléséhez.
   Köszönöm, hogy írt nekem, és megosztotta velem a gondolatait.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 6. Emőke

  2020.07.20. at 15:07

  Mint ápolónő én erre már rájöttem,hogy itt ilyen baj van! (Amikor egyes vérnyomás csökkentők,inzulinok nem használnak…)Nagyon szomorú tény ez! Kívánok erőt,egészséget Doktor Úrnak további tanításaihoz.Remélem előbb -utóbb mindenki felébred 🙏🙏🙏🙏

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.22. at 06:18

   Kedves Hajnal Emőke,
   Köszönöm a hozzászólását.A személyes tapasztalat nagyon értékes és nehezen vitatható.
   Éppen tanúi lehetünk egy nagy felébredésnek. Egyre több ember kezd ráeszmélni a valóságra.
   A koronavírus körüli – meglehetősen átlátszó – hisztériakeltés nagyon sok ember szemét nyitotta fel.
   Ébredezik a Világ.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 7. Finta Lajos

  2020.07.20. at 21:18

  Tisztelt Doktor Úr!

  Nagyra becsülésem és tiszteletem az Öné!
  Ha csak tehetem megnézem videóit, olvasom a könyveit, nagyon egyetértek azokkal a dolgokkal melyeket képvisel.
  Megdöbbentő, hogy a világ eltűri még a mai napig a félre vezetést, ja! persze mert kivagyunk szolgáltatva alapvetően mindennek.
  Sajnálatos, hogy ….
  Én személy szerint mindent megteszek -eddig sem voltam gyógyszer fogyasztó- hogy csak is
  kizárólag természetes , természetben előforduló, anyagokkal igyekszem problémáimat megoldani.
  Sajnos a több évtizedes elhanyagolást, lemaradást tudom, hogy nagyon sok idő behozni, visszapótolni, kitartó leszek, ha tehetem.
  Doktor Úr!
  Jó hírem van, egyre több pozitív jele van az Ön által javasolt, iránynak.
  Életkoromnak megfelelően néha Én is meglepődök, hogy még mindig….
  Egyet sajnálok nem volt infóm Önről korábban, se baj ami késik az nem múlik.
  Végezetül NAGYON SOK SIKERT, KITARTÁST kívánok.
  A COVID-os videót most néztem végig, EZ IGEN!
  Őszinte tisztelettel:
  Finta Lajos

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.22. at 06:26

   Tisztelt Finta Lajos Úr,
   Köszönöm a hozzászólását.
   Én úgy látom, hogy egyre többen és többen ébrednek fel.
   A koronavírus körüli mesterkélt és átlátszó hisztériakeltés nagyon sok ember szemét nyitotta már fel.
   Úgy vélem, hogy ez lehet egyben egy új egészségkultúra megszületésének kezdete is.
   Nagyon örülök, hogy Ön személyesen is elkezdte megtapasztalni az igazságot. Az EMBER sokkal magasabb szintű, örömökben sokkal gazdagabb létezésre teremtetett.
   örülök, hogy megnézte a koronavírus videót.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 8. Éva

  2020.08.11. at 15:59

  Tisztelt Dr Lenkei Gábor. Figyelemmel kísértem már az előző csatornán megjelent videóit is és sok információt szereztem, amit addig nem tudtam. Örülök az új oldalnak és továbbra is figyelemmel fogom kísérni. Remélem, még nagyon sok hasznos ismerettel leszek gazdagabb az Ön tanácsai alapján. Üdvözlettel: Gáborné Éva

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.08.12. at 07:28

   Tisztelt Gáborné Éva,
   Örülök, hogy írt nekem, köszönöm a kedves visszajelzést.
   Én azon vagyok, hogy minden tudásom átadjam az érdeklődőknek, természetesen Önt is beleértve.
   Remélem, hogy sikerül majd megfelelnem az elvárásainak és valóban még sok hasznos ismerettel lesz gazdagabb.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 9. krajczi.laci

  2020.10.06. at 11:05

  üdvözlet doktor úr! Egy kérdésem lenne a kalciummal kapcsolatban. lelkesen szedem a vitaminokat de a kalcium dologba egyre inkább nehéz átlátni. Mi a helyzet a kalcium pótlásával? Nagyon sok tápllkozáskutató azt állítja hogy nem szabad pótolni a kalciumot mert éppen elég van a táplálékunkban manapság is. érdemes a kalciumot kiegészítő formájában szedni mégis?

 10. Tamás

  2020.10.10. at 23:27

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!
  Nagyon tisztelem, és becsülöm a munkásságát, amit az emberekért tesz.
  Mindig megnézem a videóit(A Covid-os is nagyon tetszett), láttam a szeptember 11-i beszédjét, (amelyben ön említi a “Tisztelt Dr Merkeli Béla ÚR” becses nevét, aki nevezetesn részt vett a D-Vitaminnal kapcsolatos kutatásban, és a D-vitaminról soha sehol, még véletlenül sem beszél, na az nálam TELJESEN KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT, hogy lehet az hogy ilyen emberek kezében van egy ország sorsa??? és ez még csak egy ezek közül az emberek közül, pl, az ATV műsorában, ahol ott volt a Dr Gödény, és a Tamasi doktor, és akkor az a maszkot viselő ÚRIEMBER, nem tudom hogy hívják, azzal kezdte a mondandóját, hogy ö azzal, hogy elment ebbe a műsorba, veszélyezteti az egzisztenciáját, amikor ő azért kapja a fizetését(elméletileg), hogy az emberekért, értünk, az egészségünkért kell harcoljon, na ez volt a nem tudom hányadik BIZTOSÍTÉK nálam, ami kiment) , elolvastam a könyveit is, és nagyon érthetően elmagyaráz mindent, sokat tanultam, okosodtam ezek által. Fogyasztom az életerő multivitamint, KalMag italt, plusz napi kb 6-8 gramm C-vitamint is. Ez így testileg rendben is van, de, legalább is nálam, ez a mindennapos bizonytalanság, hogy mi lesz a jövőben, ez kikészít. Sokat gondolkozom(tam) azon, hogy mit akarnak a kormányok ezzel elérni? Az egyik dolog, ami engem, és szerintem még sok embert, zavar, hogy állítólag már meg is alkották, és be is vezetik 2021 januártól azt a törvényt, miszerint bárkit, akár erőszakkal is, beolthatnak egy olyan anyaggal, amiről talán még ők sem tudják, hogy mi van benne, milyen mellékhatása(i) vannak, vagy lehetnek. Magyarul, ha akarják, meg is ölhetnek, vagy életünk végéig betegek, vagy nyomorékok lehetünk tőle, és mindezt törvényesen teszik/tehetik. Ön szerint lehetséges ez egyáltalán, hogy ez így lesz?
  És ha igen, mit tehetünk ez ellen?

  Üdvözlettel:
  Varga Tamás

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.10.11. at 07:10

   Tisztelt Varga Tamás Úr,
   Örülök, hogy írt nekem. Köszönöm, hogy megosztotta velem a gondolatait.
   Én nem tudom, hogy mik a tények, de józan ésszel nem tartom valószínűnek, hogy ha valóban létezne ilyen “terv” a kényszeroltásra, akkor azt hagynák kiszivárogni.
   Meggyőződésem, hogy a legnagyobb titokban tartanák.
   Ez a “terv” számomra leginkább kitalációnak, az embereket heccelő provokációnak tűnik.
   Beszéltem erről a kérdésről a “Jó hírek – Pozitív fordulat a koronavírus-helyzet megítélésében” című kisfilmemben. Ez elérhető itt: http://www.jogazegeszseghez.hu.
   Érdemes megnéznie. Nem hiszem, hogy be lehetne vezetni egy kényszeroltás intézkedést. A kisfilmben kifejtem, hogy miért vélekedek így.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 11. Kondor Gábor

  2020.10.19. at 13:11

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor

  Kondor Gábor vagyok Debrecenből.

  Én mély tisztelettel fejet hajtok az Ön munkássága, tudása és bátorsága előtt !
  Már réges régen megkellet volna tennie ezt nagyon sok orvosnak amit most Ön véghez visz és nem lenne ennyi megnyomorított tönkretett ember a világon, az időnap előtt elhunyt embertársainkról nem is beszélve akik még sok sok évet élhettek volna emberhez méltó egészségügyi körülmények között ! A párom és én is szedjük az Ön által ideális összeállításnak nevezett mennyiséget, ebből a C vitamin bevitelünk napi 6000 és 6500 mg és nem akar jönni az a fránya ” vesekő” ! Olvassuk a könyveit amivel maximálisan egyet értünk, de persze ez nem nehéz ha valaki kicsit is logikusan gondolkozik ! Kívánok Önnek nagyon jó erőt egészséget és kitartást a munkájához ! Ha bármiben a segítségére lehetek nagyon szívesen segítek ! Én Operett és magyarnóta énekléssel foglalkozom és a műsorok szerkesztésével, lebonyolításával ! Ha véget ér ez az eszement népbolondító járványhisztéria újra szervezek műsorokat és az lenne a tervem ,hogy egy egy ilyen műsor előtt Ön tartana egy egy előadást, ha elfogadná a meghívásomat ! Természetesen a részleteket a későbbiekben megbeszélnénk !

  Őszinte tisztelettel: Kondor Gábor

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.10.20. at 06:03

   Tisztelt Kondor Gábor Úr!
   Köszönöm az elismerő szavakat, igyekszem rászolgálni a bizalomra.
   A világ – olykor az elvártnál és a szükségesnél sokkal lassabban ugyan, de – szerencsére változik. Egyre több ember veszi a saját kezébe az egészsége és ezzel a sorsa irányítását.
   Jó érzés, ha ehhez hozzá tudok járulni, és ráadásul még visszajelzést is kapok.
   Ebben a pillanatban a legnagyobb segítségnek azt érzem, ha sok, minél több emberhez jutnak el a koronavírus-hisztériakampány lecsillapítását célzó jó hírek, amiket a http://www.jogazegeszseghez.hu oldalon tettem elérhetővé.
   Az előadás kérdésében valóban egyeztetni kell majd, mivel én kizárólag egész estés saját szervezésű előadásokat szoktam tartani.
   Mindazonáltal már maga az ötlet is megtisztelő. Köszönöm.
   Örülök, hogy írt nekem.
   Baráti üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 12. krajczi.laci

  2020.11.11. at 08:44

  Tisztelt doktor úr! A c vitaminról az összes könyvét elolvastam azonban egy dolog nem teljesen világos számomra. Sok helyen olvasni hogy az aszkorbinsav nem egyenértékű a C vitaminnal. A teljes értékű C vitamin aszkorbinsavon kívül egy rakás plusz anyagot tartalmaz. Kérdésem az lenne hogy ennek ellenére a sima aszkorbinsav majdnem olyan hasznos mint a C vitamin és fogyasszam bizalommal? Tehát megfázásos (covidos) időszakban érdemes kiskanállal adagolni langyos teába stb?

 13. krajczi.laci

  2020.11.20. at 15:34

  köszönöm a választ. Már tényleg csak egy kérdésem lenne mert ez sem egyértelmű nekem hiába foglalkozok a vitamin dolgokkal elég régen. Szóval itt van ez az E vitamin. Elivleg ez nem csak alfa tokoferol hanem van a görög abc betűvel jelezve még pár tokoferol is. önmagában az alfa tokoferol is hatásos és jó E vitamin pótlásra? Vagy egy komplex E vitamin annyival többet ér hogy pl. egy alapcsomag mellé érdemes keresni egy E vitamin komplexet? köszönöm és remélem nem zavartam levelemmel.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.11.23. at 06:45

   Tisztelt krajczi.laci,
   Vigyázzon!
   Ne essen abba a hibába, hogy túlságosan elmerül a részletkérdések tanulmányozásában.
   A “Vitaminok – A legfontosabb szabály” című könyvemben összefoglaltam a lényeget.
   Használja az abban közzétett tudást, és a figyelmét összpontosítsa az élet örömeire.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?