Nem vagyok gyógyszerellenes … De! – 1. rész
A kezembe akadt egy lista

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.04.03. 13119 Megtekintés 74 Tetszik

13119 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Nem vagyok gyógyszerellenes … De! – 1. rész
A kezembe akadt egy lista

Orvostanhallgató koromban szerelmes voltam a gyógyszertanba.
Meggyőződésem volt, hogy ez soha el nem múló szerelem lesz.

Majd váratlanul belefutottam egy megrázó in flagranti (in flagranti = tettenérés) helyzetbe.
Úgy jártam, mint a lángoló szívű ifjú, aki váratlanul másvalaki karjában találja a kedvesét.

Próbáltam úgy tenni, mintha nem láttam volna semmit, de…

Következő rész

Ne hagyja ki a következő részt!
Nem ér rá most? Helyezze rá a kurzort a videóra, és kattintson az ikonra. A később megnézendő videói közé fogja tárolni.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 4

 1. Dr. Szécsi Péter

  2020.04.12. at 16:18

  Én éveken keresztül a gyógyszeriparban dolgoztam. És egy ideig én is becsuktam a szememet, és azt modtam, hogy “más gyárak” valóban manipulálják a gyógyszervizsgálatok eredményeit, és elhallgatják a lehetséges veszélyeket. De a mi gyárunk nem…
  Aztán egyszer csak egy olyan – jó drága – gyógyszer piacra jutását kellett volna segítenem, amely szinte hatástalan volt. Na, ekkor szálltam ki…

 2. Diana

  2021.03.02. at 15:42

  Üdvözlöm kedves Dr.úr!

  Szinte habzsolva szívom magamba ezt a sok sok értékes információt. Kb. 10 éve követem az Ön videóit, mint szlovák állampolgár. Akkor még a YouTube-n keresztül. Azóta majdnem rendszeres fogyasztói voltunk az Ön által elkészített vitaminjainak. Azért írom, hogy majdnem és voltunk, mert bizony ma már tudom hogy nem szedtük őket olyan céltudatosan ahogyan kellett volna. A napokban kezdtünk sokkal komolyabban oda figyelni ennek fontosságára az új weboldalnak köszönhetően. Nagyon értelmesen nem erőltetett és méltóságteljesen mindent alátámasztva próbálja megnyitni az emberek szemét a vitaminok valamint a gyógyszerekkel való igazságot. Csak azt az egyet sajnálom, hogy nem tudom a videókat megosztani olyan emberekkel nálunk akik nem értenek angolul sem. De nagy segítségnek bizonyulnak ügyes segéd eszközei mint amilyenek például a rajzok, szemléltetések. Le fotózom őket és rajtuk keresztül próbálok segíteni elgondolkoztatni másokat, hogy így ők maguk jöjjenek rá a helyes válaszra. Mert ami igaz sok ember nagyon megrögzött abban amit a jó indulatú viszont félrevezetett tekintélyek csepegtettek beléjük. Még egyszer nagyon köszönjük amit az emberekért tesz doktor úr! Sok erőt és kitartást! Isten önnel!

  Diana

  • Dr. Lenkei Gábor

   2021.03.04. at 21:58

   Kedves Diana,
   Köszönöm, hogy írt nekem. öröm számomra, hogy ennyire kedveli a kisfilmeket.
   Ha erre a csatornára – http://www.drlenkeichannel.com – gondol, ezen minden egyes film fent van angol felirattal ellátva is.
   Csak a megfelelő zászlóra kell kattintani. Ha jól emlékszem, a jobb felső sarokban találja.
   Ha a Koronavírus-terror sorozat kisfilmjeire gondolt, annak a magyar nyelvű változata itt érhető el: http://www.jogazegeszseghez.hu.
   Ha az angol verziót szeretné megmutatni valakinek, akkor a sorozat eddigi 14 epizódjából 6 kisfilmet már megtalálnak angol felirattal egy másik honlapon.
   Itt: http://www.righttohealth.hu. Sorban érkeznek angolul is az újabb és újabb epizódok.
   Készülnek a koronavírus-terror sorozat japán fordításai is.
   Más nyelveken sajnos nem tudom felkínálni a filmeket.
   Ha jól tudom, egy lelkes úr már szinte minden filmem lefordította szlovák nyelvre és feltette azokat a YouTube-ra.
   Ennél pontosabbat sajnos nem tudok erről.
   Sok sikert kívánok mások felébresztéséhez.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?