Hogyan tettek pórázt az orvosok nyakára?

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2021.12.22. 97916 Megtekintés 178 Tetszik

97916 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


Hogyan tettek pórázt az orvosok nyakára?

Hogyan tettek pórázt az orvosok nyakára?
Sőt! Nem csupán pórázt, hanem fojtogató szöges nyakörvet.

Ismerje meg az orvosok mentális térdre kényszerítésének máig tartó sztoriját.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 6

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.01.08. at 11:30

   Tisztelt Zilizi Miklós Úr,
   A YouTube-ról le tudja tölteni.
   Ha elindítja a filmet, akkor a kereső felső sávjában megjelenik a youtube.com felirat és a többi a filmmel kapcsolatos információ.
   Ha a kurzort a youtube felirat végére teszi és visszafelé kitörli az utolsó három betűt (ube) és nyom egy entert, akkor megjelenik egy legális letöltő szoftver.
   Kattintson az MP4 (Videó) feliratra, majd a Formátum váltása MP4 gombra. Ezzel el is indul a letöltés.
   De hamarosan az összes filmem letölthető lesz a Dr. Lenkei Channel-ről is, a szakemberek már dolgoznak azon, hogy ez mielőbb megvalósuljon.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 1. HAJMA LENKE

  2022.01.07. at 21:14

  Fantasztikus előadás – világos, tömör, logikusan felépített . Élvezet Önt hallgatni ! Önnek orvosképző iskolát kellene létrehozni – tudom akadályai vannak- e helyett a népességet tanítja – és nem középiskolás fokon ! BOLDOG ÚJÉVET kívánunk !

 2. Ildikó

  2022.09.15. at 17:15

  Üdvözlöm Doktor Úr!
  Hú, annyi mindent szeretnék leírni amiért hálas vagyok, nem is tudom, hogy fog sikerülni, mert már nagyon régi követője vagyok önnek. Három, /mára felnőtt/ gyermekeim vannak, ezért közel 40 éve kezdtem keresni a lehetőségeket, hogy a legjobb minőségű vitaminokkal tudjam kiegészíteni a változatos étrendjüket. Köszönöm önnek, hogy
  végre megtaláltam és minden felmerülő kérdésemre választ kaphattam, ami sokáig zavaros volt számomra. Vasároltam nagyon régen gyógyszertári vitamint, de semmi valtozást nem tapasztaltam az egészségünkbe. Közben találtam megbízhatóbbat, elkezdtem hasonlítgatni a hatóanyagokat és bizony eleggé eltértek egymastól. Gyanakodni kezdtem, éreztem valami nagyon nem stimmel. Gondolkodóba estem… lehetséges lenne, hogy silány minőseget kapok a patikába….!!!!!
  Az új vitamin jobb volt, de nem az igazi, így tovább kutakodtam, míg hosszas keresgélést követően, végre rátalaltam a Lenkei vitaminokra. Akkor még csak a számok “beszéltek” nekem a dobozokon, de éreztem, hogy ezt keresem sok éve. Azóta kb 16 éve ezeket a termékeket vásárolom a családomnak. Utána került a kezembe vagy 3 évre a Cenzúrázott egészség könyv. Elképesztő tudást szereztem olvasása közben, sokszor a hideg kirázott annyira lesokkoltak az olvasottak. Na akkor azt mondtam magamnak, “tudtam, éreztem, hogy valami nagy hamisság folyik a gyógyszertár körü!!!” Szerettem volna kikiabálni minden embernek hangosbemondón, hogy tudja meg mindenki az igazságot. Azóta minden megjelenő könyvét megvettem, habzsolom a tudást, híresztelem mindenki felé aki fogékony az igazságra. /Ja, ha már a sokknál járok, az is ledöbbentett, mikor az első gyógyszert megláttam a tevébe. Hangosan gondolkoztam, te jó ég gyógyszert kell reklámozni, hmm, valami nagyon nem kóser!!! Így mégjobban megingott a bizalmam a gyógyszripar felé. /
  Rengeteget segítettek a videók is a covid alatt. Többször meghallgattam a Koronavírus átverés helyett orvosi tudományos tények filmecskét is. Megnyugtató volt számomra, mert még körülöttem pánikoltak a kollégáim én maszk nélkül a vitaminokat szedve fittyet hánytam az egészre a családommal együtt. Nem akarták meghallani a valóságot, rohantak felvenni az oltást, most meg betegeskednek. Mi meg nagyon ritkán vagyunk megfázva akkor is csak 1-2 napig tart. Nagyon hálás vagyok önnek, hogy elénk tárja ezt a tudást amivel egy sokkal jobb életminőséget élhetünk. Kölcsönadom a könyveimet, lelkesen beszélek a megszerzett tudásról, propagálom doktor úrnak megszerzett névjegykártyáival a videócsatorna filmecskék elérhetőségeit, mert ismernie kell mindenkinek.
  Azt még leírom, nálam alig 40 évesen, 16 évvel ezelőtt, szív és érrendszeri, mélyvenás trombózis, degeneratív elváltozások, sokizületi és autóimmunbetegséget diagnosztizaltak, “panik beteg” voltam. De hála ezeknek a vitaminoknak mára fiatalodtam 20 évet, sokkal könnyedebb lazábbak az ízületeim, ereimmel sincs problémám, idegrendszerem “kordába tartom” és még mindig sorolhatnám.
  Köszönöm, hogy elolvasta hosszúra sikerült történetem és hálas vagyok, hogy ezt a tudást megszerezhettem megtapasztalhatom önnek segítségével.
  Üdvözlettel egy hálas, lelkes olvasója, vásárlója és a tudás híresztelője 🙂 : Juhaszné Ildikó

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.09.19. at 12:02

   Kedves Juhászné Ildikó,
   Köszönöm, hogy ennyi időt szánt a gondolatai megfogalmazására és közlésére.
   Örömmel olvastam levelét, élményt jelentett számomra.
   Az ilyen visszajelzések adnak értelmet a munkámnak.
   Köszönöm, hogy megtisztelt vele.
   Baráti üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?