Sola Rádió
2023.05.04.

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2023.05.04. 550 Megtekintés 9 Tetszik

550 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


Sola Rádió
2023.05.04.

2023.05.04.

Praktizáló orvosként tapasztaltam, hogy tudjuk ugyan enyhíteni a tüneteket, tudunk némi könnyebbséget vinni a páciensek életébe, de valójában nem gyógyítjuk meg az embereket. A „meggyógyítás” azt jelenti, hogy például volt magasvérnyomás, nincs magas vérnyomás, vége, nincs szükség további kezelésekre, az illető visszanyerte a teljes egészségét.
Az én fő törekvésem, segíteni az embereknek megóvni és megerősíteni az egészségüket, vagy adott esetben, ha az már megroggyant, helyreállítani azt. Ez nem azonos a gyógyítással, az egészség helyreállítása és a gyógyítás az két párhuzamos tevékenység kell legyen. Az én célom a betegségek megelőzése, hogy minél kevesebb ember jusson el a betegségekig. Gyógyítani kell, de valahol ennek a kettőnek nagyon jó egyensúlyban kell lennie. A megelőzésnek sokkal nagyobb hangsúlyt kellene kapnia.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 0

Vélemény?