Naturportal
2023.04.26.

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2023.04.26. 563 Megtekintés 16 Tetszik

563 Megtekintés

Filmele de pe această pagină conțin informații de interes public și, prin urmare, pot fi distribuite. Ba mai mult! Chiar vă rog să le descărcați și să le distribuiți în social media, împărtășiți-le cu cât mai multe persoane posibil.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


Naturportal
2023.04.26.

Nagyon divatos fogalom a „civilizációs betegségek” témája, mindenki egy kicsit mást ért alatta.
A korunkra jellemző egészségi problémáknak (magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi bántalmak, allergia, agyvérzés, stroke, szívinfarktust stb.) nem csak az életmódunk az oka, nem csak az, ahogyan élünk. Szerintem ezek nem civilizációs betegségek, hanem civilizálatlansági betegségek.
Az ideális az lenne, ha az ember tisztában lenne azzal, hogyan is működik az emberi test. Ha ismerné és többet tudna róla, mint manapság. De az ember nem kap használati útmutatót, felhasználói kézikönyvet a testhez. A porszívóhoz kap, a hűtőszekrényhez kap, a turmixgéphez kap, tudja, hogy hogy kell használni, mit nem szabad csinálni vele, de az emberi testhez nem kapunk ilyen útmutatót. Éppen ezért azt sem tudjuk, hogy az egészség és az egészség hanyatlásának a hátterében az úgynevezett életerő, az életenergia rendelkezésünkre álló mennyisége áll. Ez a mennyiség szabja meg, hogy mi fog történni velünk, és ezt a dolgot nagyon sok módszerrel csapjuk arcul nap, mint nap...


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 0

Vélemény?