A Dr. Lenkei Channel sztorija

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.04.01. 37017 Megtekintés 186 Tetszik

37017 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


A Dr. Lenkei Channel sztorija

A sztori ismertetését – szándékosan – rövidre fogtam, az alábbiak kimaradtak belőle.

 • 2003-ban adtam ki az első könyvem „Cenzúrázott egészség” címmel.
  A könyv alcíme ez lett: „A betegségipar futószalagján”.
  A 2020. év elejéig már 160 ezer példányban jelent meg.
 • A közkézen forgó könyveim példányszáma – beleértve az „Egészséges csemeték” című, az óvodák és iskolák számára ingyenesen biztosított kiadványom valamivel több mint 300 ezer példányát is – meghaladja a 800 ezer darabot.
 • Már eddig is több mint 120 alkalommal tartottam egész estés felvilágosító előadást Magyarországon és más országokban is. Tiszteletdíjat sohasem igényeltem.
 • Ezen a módon több tízezer emberhez juttattam el személyesen a jó hírt: létezik és számukra is elérhető egy örömökben gazdagabb, emberhez sokkal inkább méltó, a korábbinál jóval magasabb szintű életminőség.
 • Nagyjából 100 ezer olyan ember írt már nekem hálás beszámolót, akik a módszerem alkalmazásának eredményeképpen megtapasztalták az imént említett magasabb szintű életminőség élményét.
 • Sok alkalommal vívtam már csatákat az egészségügyi és egyéb hatóságokkal, akik megpróbálták befogni a számat, és megpróbálták elérni, hogy eltűnjek a süllyesztőben.
 • A média országos szereplői – ha egyáltalán kíváncsiak rám – csak egyszer szoktak meghívni adásba. Többször előfordult az is, hogy elkészült ugyan az interjú, de adásba már nem került, mert hirtelen lefújta a főszerkesztő.
 • A hatóságokkal vívott csatáim idején a média meglehetősen sok eszközt bevetett, hogy rossz színben tüntessen fel, és megsemmisítse az irányomban megnyilvánuló bizalmat.

Mi köze mindezeknek a Dr. Lenkei Channel sztorijához?

Az első alkalommal 2003-ban megjelent Cenzúrázott egészség című könyvem végén tettem egy ígéretet. Így hangzik:

„Soha nem fogom feladni”.

A Dr. Lenkei Channel elindítása csak azt jelzi, hogy igyekszem tartani magam az ígéretemhez.

Ajánlás

Jelen videóban a következő tartalmat ajánlotta megtekintésre és olvasásra Dr. Lenkei Gábor.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 34

 1. valikamercs

  2020.04.11. at 18:46

  Kedves Dr. Lenkei !
  Igyekszem nyomon követni az előadásait, ami nagyon érdekel, mert számomra hasznos információt közöl, a vitaminok szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról.
  Az Ön javaslatának / a szervezetünk vitaminszükséglete / megfelelően, másként tekintek a “koronavírus ” jelenségre .
  Azt szeretném tudni, hogy Debrecenben van e drogéria, szaküzlet, esetleg gyógyszertár, amelyik forgalmazza a Dr. Lenkei vitaminokat !

  További működéséhez kitartást és jó egészséget kívánok !
  Üdvözlettel: M.V.

 2. jamborgabor

  2020.04.12. at 09:59

  Én személyszerint nagyon örülök ennek a csatornának,bár soha nem volt számomra probléma meghalgatni a dr úr előadásait hisz mind fentvan a you tube-on és kihasználva ezt nagyon sokszor meg is halgattam őket.Nagyon hálás vagyok azért a sok tudásért amit öntöl megszerezhettem és ezáltal az én és még sok ember életminősége megjavult itt NagySzalontán. Akinek csak tudtam átadtam a tudás lehetőségét és továbbra ist ezt fogom tenni.Kivánok önnek egészséget,erőt a további munkához.Őszinte üdvözlettel.J.I.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.04.12. at 22:40

   Kedves J. I.
   Örülök, hogy tudtam segíteni Önnek. Köszönöm, hogy leírta ezt.
   Hamarosan nem leszek elérhető sem a YouTube-on sem a Facebook-on.
   Ez a csatorna veszi át mindkettő szerepét.
   Üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

 3. Kékvirág

  2020.04.16. at 22:00

  Nagyon értékes tudásra tettem szert az Ön előadásait hallgatva. Ezzel a tudással egészségesebben tudok élni. Erőt kapok fizikailag és lelkileg is Öntől. Köszönöm mindezt.
  Rendszeres látogatója leszek a csatornán. Kívánok jó egészséget és sok sikert!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.04.20. at 06:36

   Kedves Kékvirág,

   Nagyon jó érzés olvasni, hogy hasznosnak találja a velem való kapcsolatot.
   Annak pedig különösen örülök, hogy rendszeres látogató lesz.
   Igyekszem minél gyorsabban bővíteni a tartalmat.

   Üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

 4. Aranyos József

  2020.04.25. at 18:50

  Kedves Doktor Úr!
  Idejét sem tudom, sok éve eredményesen bővítem tudásom az Ön jóvoltából! Minden könyve ott sorakozik a polcomon, hasznos ismeretanyag! Nem tudom eléggé megköszönni!
  Elárulom, nem csak Önre figyelek, vannak mások is, akikre hallgatok.
  Valójában eddig sem okozott gondot, ha kíváncsi voltam egy előadására, csak keresgélni kellett a videómegosztó csatornán. Tervezi-e, hogy itt azok is megnézhetők legyenek?
  Örülök ennek a lehetőségnek, hogy a továbbiakban itt megtalálok minden fontos, naprakész információt!
  Az oldallal van egy kis gondom, s lehet, hogy nem csak nekem. Egy-egy videó elindítása három kattintás után történik csak meg, mert a lejátszó gomb megnyomására jön egy újabb képernyő, ahol szintén megjelenik az indítás háromszöge, majd újabb képernyő, és újabb háromszög. Nem lehetne egyszerűbben?
  A koronavírus kapcsán is kérdeznék.
  Sok orvos nyilatkozik másként, mint a hivatalos hozzáállás, legutóbb dr. Tamasi József véleménye, vagy dr. Pócs Alfréd üzenete.
  Élénken él bennem – többször is megnéztem – az Orvos professzorok “ássák a gyógyszermaffia sírját” című videó.
  Van-e információja arról, hogy az ott megnevezett 20 orvos miként vélekedik, kiállnak-e a megelőzés okán az akkori állásfoglalásuk mellett? Ugyanis időnként olyan híreket hallok, hogy a más véleményű orvosok ellen elárást indítanak.
  E helyzet kapcsán – ismereteim alapján – szent meggyőződésem, ha valaki megfelelő mennyiségű vitaminnal, ásványi anyaggal folyamatosan támogatja a szervezetét, nem kell aggódnia, az immunrendszere megvédi e vírustól is!
  Jó lenne, ha összefognának a másként gondolkodók, és együttesen próbálnának hatni, legalább a hivatalos állásfoglalás felülvizsgálatának elérésére! Mert a választott út tönkreteszi a gazdaságot, a bezártságunk, a karantén pedig a lelkünket!
  Én többet bíznék a háztiorvosokra, akik elegendő információval rendelkeznek a pácienseikről, azok esetleges súlyos, főként légúti betegségeiről. Nekik kellene elrendelni az ő otthon maradásukat (piros cédula), mellé a hozzátartozói, vagy önkormányzati segítést, amíg a veszély fennáll, illetve hozzáférhető lesz egy új vakcina e vírus ellen.
  Nyilván nagyon összetett a dolog, de naív vagyok, rosszul gondolom?
  További munkájához jó egészséget kívánok!
  Üdvözlettel Aranyos József

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.05.05. at 17:29

   Tisztelt Aranyos József úr,
   Nagyon örülök, hogy hasznosnak tartja az általam átadni kívánt ismereteket. Köszönöm, hogy ezt megosztotta velem.
   Nem is lenne szabad csak rám figyelnie.
   Az előadásaim nem lesznek itt sem elérhetők. Az új adatvédelmi törvény értelmében már nem lenne szabályos a közzétételük.
   Látszanak rajta arcok, és annak idején – amikor még nem volt érvényben ez a törvény – én nem kértem ehhez mindenkitől személyes, írott hozzájárulást.
   A törvény hatálya – sajnos – visszamenőleges.
   De a törölt előadások anyagát újra fel fogom dolgozni kisfilmek formájában.
   Az oldal esztétikája csak így biztosítható. Többször kell kattintani.
   A koronavírus téma kényes kérdés. Ekkora hisztériát még soha nem láttam. Tervezem, hogy fogok válaszolni rá, de nem könnyű. Elsősorban azért, mert szélsőséges tartományban mozog az a szint, ahonnan a mondanivalómmal el kellene indulnom.
   Tamasi doktor példaértékű, higgadt, tudományos alapokon nyugvó állásfoglalásokat tett közzé.
   Nem tudok arról, hogy a “20 magyar orvos” bármelyike kiállt volna a nyilvánosság elé.
   Van egy kisfilmem, “Fogékonyság a betegségekre”, abban beszélek arról, hogy milyen tényezők tesznek védetté vagy éppen kiszolgáltatottá minket például egy kórokozónak nevezett valamivel szemben.
   Köszönöm jókívánságát.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 5. Évi

  2020.05.18. at 01:13

  Kedves Dr.Lenkei Gábor!

  Köszönöm ezt az új videó csatornát!
  A hírlevelekből értesültem rólra, mivel a webáruházbvan bejelöltem hogy kérem a hírleveleket is.
  Hiszem, hogy a most zajló “maszkabál” helyett, az idős honfitársainknak szüksége van ilyen nyugodt hangú összeszedett, érthető következetes előadásokra, videókra. Ez valóban az egészségüket szolgálja. Igyekszem is megosztani az ismerőseimmel.

  Van egy olyan kérdésem a doktor úrhoz, hogy az ideális testsúly és a vitaminok nyomelemek összefüggéseiről lesz e a jövőben videósorozat?

  Engem ez foglalkoztat most legjobban, mert legalább 25 kiló feleslegem van. Ezzel párhuzamosan ülő munkám. Online dolgozom moitor előtt. Az életmód rendszeres mozgás sokat számít.
  Nehéz ebben a témában megnyilatkozni, mert nincs két egyforma ember, sok féle alkat létezik. Engem nagyon érdekel, hogyan érte el Gábor az ideális testsúlyát. Mit tett érte, milyen tempóban lehet megszabadulni a felesleges kilóinktól, átalakulni, jobb erőnlétre szert tenni. Hogy lehet megszabadulni az ödémáktól fölös zsíroktól, hogyan segíti ezt az optimális vitamin bevitel, vagy egyéb táplálkozási tényezők.
  Vannak e példák tapasztalatok, a vitaminokat fogyasztók körében, a sikeres testsúly optimalizálásra?

  Köszönöm a figyelmet!
  Látványos munkasikereket kívánok a Lenkei Egészségkultúra csapatának!

  Üdvözlettel:
  Lövei Éva
  Debrecenből

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.02. at 20:22

   Kedves Lövei Éva,
   Nagyon szívesen! Örülök, hogy szereti a csatornát, és köszönöm, hogy másokkal is megosztja.
   Ez komoly segítség számomra, remélhetőleg a számukra is.

   A “maszkabál”-ról jut eszembe. Hosszú ideig nem néztem meg a hozzászólásokat és nem válaszoltam rjuk, mivel egy olyan filmen dolgoztam, amely orvosi, tudományos tényekkel mutatja be, hogy miért tudománytalan és miért teljesen indokolatlan a koronavírus-hisztériakeltés. Két órányi anyagot forgattam.
   Remélem, hamarosan elérhetővé tudom tenni mindenki számára.

   A kérdésére válaszolva: erről a témáról már most is olvashat a “Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?” című könyvemben. Egy egész fejezet szól erről.
   Abban a fejezetben talál a fogyással kapcsolatos sikerekről szóló beszámolókat is. Igen, a vitaminok már önmagukban is jelentős segítséget jelenthetnek. Nem mindenkinél. de sokaknál.
   Az oldalon nagyon részletesen ki fogom fejteni ezt a kérdéskört.

   A megfelelő táplálkozásnak vannak minden egyes emberre érvényes alapvető természeti törvényszerűségei, és természetesen vannak egyedi jellemzők, egyedi különbségek is.
   Elmondom majd azt is, hogy én mit tettem és ettem, hogy elérjem az ideális testsúlyt.
   Kalóriamegvonás, önsanyargatás, aszkézis, sóvárgás nélkül. Élvezettel élve.

   Lassan elkészülök a koronavírus-hisztériát leleplező filmmel, és nekifogok a táplálkozásról szóló rész feltöltésének.

   Köszönöm, hogy írt nekem, és köszönöm a csapatomnak szóló jókívánságot is.

   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 6. Dálnoky Erzsébet

  2020.07.22. at 21:31

  Kedves Doktor Úr!
  A Cenzúrázott egészség című könyve megjelenése/megismerése óta, tehát 17 éve követem. Köszönet és hála áldozatos munkájáért. Bizony: Soha ne adja fel!
  Nagy szükség van Önre, és úgy vélem egyre inkább lesz!
  Minden jót kívánva üdvözlöm:
  Dálnoky Erzsébet Debrecenből:

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.23. at 07:53

   Kedves Dálnoky Erzsébet,
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   Debrecen neve szép emlékeket ébreszt bennem. 12 éven át éltem ott, Debrecenben jártam egyetemre, ott dolgoztam a Klinikán.
   Nagyon szeretek visszatérni ebbe a számomra különösen kedves városba.
   Köszönöm szépen a kedves, elismerő szavakat.
   Tartom magam a Cenzúrázott egészség című könyvem végén tett ígéretemhez: “Soha nem fogom feladni!”.
   Számíthat rám.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 7. Trupperné Pándi Ildikó

  2021.06.01. at 14:19

  Tisztelt Dr. Lenkei Úr! Nagyon szépen köszönöm a kisfilmeket, mindet megnéztem és nagyon várom a következőt! Az eddig megjelent összes könyvét megvásároltam és természetesen el is olvastam! Rengeteg tudást, és segítséget kaptam, amit ezúton is szeretnék megköszönni! További sok sikert és kitartást kívánok Önnek és kiváló csapatának! Tisztelettel Trupperné Pándi Ildikó

  • Dr. Lenkei Gábor

   2021.06.01. at 19:37

   Tisztelt Trupperné Pándi Ildikó,
   Nagy örömöt szerzett a levelével.
   Köszönöm!
   Megnézte az összes kisfilmet!
   Elolvasta az összes könyvem.
   Bámulatos!
   Köszönöm a kedves jókívánságokat.
   Baráti üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?