A C-vitamin és a vesekő legendája – 1. rész
Szaktekintélyek

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.02.24. 51628 Megtekintés 110 Tetszik

51628 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


A C-vitamin és a vesekő legendája – 1. rész
Szaktekintélyek

Ebben a részben hallani fog arról, hogy milyen célt szolgál a legenda elterjesztése.

Megtudhatja, miért érdemes óvatosan bánnia a szaktekintélyek – orvosok és gyógyszerészek – ezzel kapcsolatos megnyilvánulásaival.

Elmondom azt is, hogy a valós tények ismeretében miképpen hozhatja meg a saját független döntését azt illetően, hogy mit fogad el igaznak.

Következő rész

Ne hagyja ki a következő részt!
Nem ér rá most? Helyezze rá a kurzort a videóra, és kattintson az ikonra. A később megnézendő videói közé fogja tárolni.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 10

 1. Ani

  2020.04.14. at 15:33

  30 éves koromban elhittem és óvatosan bántam a C-vitaminnal . Lett is vesemedence gyulladásom, kis kövem. Borzalmas görcsökkel esténként 1 héten át. Ennek ellenére műtét nélkül jöttem ki a kórházból. Aztán tájékozódtam alternatív megoldást keresve. Tálaltam is anyagot, közte Szentgyörgyi írását. Akkor kezdtem odafigyelni a vitaminokra . Ez 30 évvel ezelőtt volt . Mikor jött a klimax ,már Lenkei doki forgalmazta Debrecenben a termékeit. Akkor próbáltam ki azt hiszem az alapcsomagot. Csodát tett ! Később No-ba költöztem és néhány évig a másét szedtem innen-onnan . Kb 4 éve ismét folyamatosan beszerzem . Vagy hozatom vagy online rendelem .En.maximalis bizalmat szavaztam! 🙂

 2. Marcsi54

  2020.07.28. at 15:39

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!
  Tiszta szívemből köszönöm Önnek, hogy nem adja fel. Nagyon sokféle betegséggel küzdök, lassan múlt időben mondható, hogy küzdöttem. Mindenfajta gyógyszerrel “kezeltek” betegítettek meg az évek folyamán. Életmódot váltottam. Önkényesen eldobtam a gyógyszereimet. Ez egyéni döntés volt. El kezdtem szedni az Ön által kifejlesztett, összeállított, Tablettás Szuper Erős Életerő Multivitamint. A lábamra a Porc-Mix+MSM és Porc-Mix+Kollagén termékeket.1000 mg-os C-vitaminból naponta 6 db-ot. Hozzá kell tennem, hogy gyömbér, kurkuma, fahéj fűszerekből, 1 liternyi teát ittam meg naponta. Ma jártam vérvételen. A máj funkció javult, a gyulladások nagy mértékben csökkentek. Májbiopszia előtt álltam. Hozzá kell tennem, hogy antialkoholista vagyok. Nem az alkohol miatt voltak rosszak, az eredményeim. Most nem kell mennem biopsziára. Az orvosaim el vannak hűlve, hogy mi történt velem.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.29. at 12:39

   Kedves Marcsi,
   Köszönöm, hogy leírta a tapasztalatait. Nagyon szép eredmények.
   Gratulálok a bátorságához és az önállóságához.
   Érdemes megnézni “A betegségekről és a gyógyításról” című kisfilmeket is, azokban is találhat még eszközöket az állapota további javításához.
   Sok sikert kívánok Önnek.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?