A betegségekről és a gyógyításról – 4. rész
Valódi betegségek

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.02.28. 9339 Megtekintés 86 Tetszik

9339 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


A betegségekről és a gyógyításról – 4. rész
Valódi betegségek

Ebből a részből megtudhatja, hogy a valódi betegségek többségénél miért nem lehet teljes gyógyulást elérni, ha csupán a megszokott, pusztán a testet kezelő orvosi vagy egyéb módszereket alkalmazzuk.

Olyan ismeretekkel lesz gazdagabb, amelyek kiemelkedő fontosságát már korábban is sejthette, de talán még senki sem beszélt ezekről Önnek annyira nyíltan és egyértelműen, mint ahogyan én teszem.

Megismerheti azt a módszert is, amellyel kezelhető az a tényező is, amelynek kezelése nélkül szinte lehetetlen úrrá lenni a valódi betegségek túlnyomó többségén.

Következő rész

Ne hagyja ki a következő részt!
Nem ér rá most? Helyezze rá a kurzort a videóra, és kattintson az ikonra. A később megnézendő videói közé fogja tárolni.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 2

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.04.14. at 16:01

   Kedves jatek82,

   Az oldal – sajnos – még nem mutatja a kommentálók nevét, így csak ezen a módon tudom szólítani Önt. Dolgozunk azon, hogy látható legyen a teljes név.
   Köszönöm kedves visszajelzését, nagyon örülök, hogy a kisfilmek elnyerték a tetszését.
   Üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?