A betegségekről és a gyógyításról – 3. rész
Betegségnek tűnő állapotok

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.02.28. 10880 Megtekintés 87 Tetszik

10880 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


A betegségekről és a gyógyításról – 3. rész
Betegségnek tűnő állapotok

Ebben a részben elmesélem Önnek, hogy melyek azok a mindennapokban elkövetett leggyakoribb hibák, amelyek betegségeknek tűnő tünetekkel és panaszokkal járó egészségromláshoz vezethetnek.

Megismerhet három, bárki által könnyűszerrel használható, az egészségromlás megelőzését szolgáló hatékony eszközt is. Olyan eszközöket, amelyek okos és helyes használata sok betegségnek vélt tünettől és panasztól is megszabadíthatja Önt.

Mindezeken túl olyan információkkal is szolgálok, amelyek megmutatják, hogy milyen irányban érdemes elindulnia.

Ajánlás

Jelen videóban a következő tartalmat ajánlotta megtekintésre és olvasásra Dr. Lenkei Gábor.

Következő rész

Ne hagyja ki a következő részt!
Nem ér rá most? Helyezze rá a kurzort a videóra, és kattintson az ikonra. A később megnézendő videói közé fogja tárolni.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 4

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.04.14. at 15:58

   Kedves Docsi,
   Köszönöm a kedves visszajelzést! Nagyon szívesen!
   Szerintem is az egyik legfontosabb könyvem. Ha elkezdenénk használni a könyvben leírt alapelveket, akkor a gyógyszerfogyasztás rövid időn belül – óvatos becsléssel is – legalább a felére apadna le.
   Üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

 1. Vámos Imréné

  2021.12.15. at 14:21

  Örülök, hogy rátaláltam Dr. Úr egy nagyon rági videójára a joutubon mely igen nagy felvilágostással szólgált számomra. De sajnos a termékeit még csak 2 éve ismertem meg és azóta rendszeresen szedjük . Már kiolvastuk az összes könyveit és nagyon sokat tanultunk belőle. A vitamin csomagokat elkezdtem szedni és valóban mindenkinek saját magának kell rájönni, hogy az ő életviteléhez melyik csomag a legmegfelelőbb! Minden egyes alklommal ha nézem a videókat és ujra elő veszem a könyvet ami most éppen VITAMINOK ” A legfontosabb szabály ” mindig találok számomra új értelmezést benne. Ajánlom többször elolvasni. Valóban nagyon fontos , hogy megértsük a vitaminokat és miértjét, hogy változzon életszemléletünk. Hálásan köszönöm munkásságát mellyel teljes mértékben azonosulni tudunk, és hirdetjük ismerőseink közt. További sikeres munkát kívánuk.

Vélemény?