Melyik a leginkább vitaminhiányos évszak? – 2. rész
A nagy gyümölcs és zöldségevő verseny - Eredményhirdetés

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.02.27. 4110 Megtekintés 44 Tetszik

4110 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Melyik a leginkább vitaminhiányos évszak? – 2. rész
A nagy gyümölcs és zöldségevő verseny - Eredményhirdetés

A kisfilm legelején teszek egy őszinte vallomást, majd rátérek a nagy gyümölcs- és zöldségevő verseny dobogós helyezettjeinek bemutatására.

Bizonyára Ön is kíváncsi arra, hogy melyik versenyző, és milyen módszerrel jutott a legnagyobb mennyiségű vitaminhoz pusztán gyümölcsök és zöldségek fogyasztásával.

Megismerheti az aranyérmes Júlia verhetetlennek bizonyult ravasz módszerét.
Nem véletlenül akasztották az ő nyakába az aranyat.

Következő rész

Ne hagyja ki a következő részt!
Nem ér rá most? Helyezze rá a kurzort a videóra, és kattintson az ikonra. A később megnézendő videói közé fogja tárolni.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 2

 1. Kocska Ildiko

  2020.09.12. at 21:07

  Tisztelt Dr.Lenkei Gabor
  1 hete iratkoztam fel a csatornara.4 könyvét már elolvastam amiböl nagyon sokat lehet tanulni. De tulajdonképpen én a testvéremnek köszönhetem ezt az informáciot aki Sopronban a Dr.Lenkei egészségkultura boltban dolgozik.::::)))) Ledöbbentem mikor olvastam tudtam hogy valahol “hülyének nézek bennünket”de hogy ennyire azt nem gondoltam volna. Eddig is szedtünk vitaminokat de most már egyre több Dr Lenkei termék sorakozik a polcon.48 évesen koromat meghazuttolva lepipálom a 25 éves munkatársakat fizikai és szellemi szinten is. Az életcél 100 fölött is jó eröben és egészségben mert igy élni jó!!!Esténként a videoit nézem a Youtoubon már mindent végignéztem és megtaláltam ezt a caatornat!Fantasztikus!!!Nagyon jó humorral,szivvel lélekkel van összeállítva az összes videoja,hálás vagyok Önnek amiért kiállt az elvei mellett.Kívánok jó eröt és egészséget a további munkájához.Köszönöm a lehetöséget hogy vitaminokkal is lehet gyógyulni,és egészséges maradni. Tisztelettelés köszönettel: Ildikó

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.09.13. at 07:53

   Kedves Kocska Ildikó,
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   Szeretettel gratulálok a szép eredményekhez, köszönöm, hogy megosztotta velem a tapasztalatait, és kívánom, hogy a célja valóra váljon.
   Hálás vagyok a videókkal kapcsolatos visszajelzésért is. Tudnom kell, hogy a közönségem kedveli-e azokat, és tudnak-e tanulni belőlük.
   Köszönöm.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?