Élelmiszereink vitamintartalma

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.02.27. 25909 Megtekintés 144 Tetszik

25909 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Élelmiszereink vitamintartalma

Valóban elegendő mennyiségű vitamint biztosítanak számunkra az élelmiszereink?

Érdemes lehet megvizsgálni a tényeket.
Hasznos lehet tudni arról, hogy milyen mértékben csökken az élelmiszereink által biztosított vitamin és ásványi anyag mennyisége.

Nézzük a számokat...


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 16

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.04.23. at 07:11

   Kedves Tompa Hajnalka,
   Köszönöm a visszajelzést.
   Idővel – még nem tudom mikor – készül kisfilm az Omega-3-ról is, csakúgy, mint minden egyéb fontos hatóanyagról (Lutein, a különféle vitaminok, kollagén stb.).
   Üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

 1. Attila

  2020.04.25. at 17:45

  Gratulálok a független oldal létrehozásához a Doktor Úrnak! Szuper jók a témák és a kisfilmek is!
  Szeretném megkérdezni, hogy a teljes előadásokat tartalmazó videók is felkerülnek majd ide?
  Mint pl. az Egri előadás.
  Köszönöm szépen a válaszát!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.05.06. at 07:11

   Kedves Molnár Attila,
   Köszönöm az elismerő szavakat.
   Az előadások az eredeti formájukban nem lesznek fent az oldalon, de mindegyiket újra fel fogom dolgozni kisfilmek formájában, így végül, új formában, fent lesznek.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 2. Kitti

  2020.08.25. at 16:29

  Jó Önt hallgatni Doktor úr! Az elmúlt években főleg antibiotikumokról, immunszupresszióról hallottam. Beteg volt a kislányom, én voltam az élődonora, elvileg jól van, de volt műtét után szövődménye, és később sokat kezelték vele. Évekig antibiotikumot kapott, pár hó szünet után ismételni kezdték, váltogatva mindenféle antibiotikumot. Nemrég olvastam a ciprofloxacinról, hogy milyen veszélyes, teljesen elkeseredtem. Megkérdeztem az orvosát, hogy multivitamint kaphat-e, először azt mondta, hogy igen. Később jelezte, hogy elég c vitamin van a táplálékban, s veszélyes a sok c vitamin. Lehet csak úgy érti kaphat multivitamint, de mellette c-t nem…. D vitamint régóta kap, és pótolnunk kell a magnéziumot. Én Önnek hiszek, de nincs jogom mást tenni, mint amit a kezelőorvosunk mond, és ez borzasztóan fáj. Nincs más választható orvos, pedig nem is szimpatizál velünk a kislányom kezelőorvosa, s ezt még mondta is, ettől végleg elvesztettem minden reményem. Szeretném, ha élhetne a gyermekem. Úgy érzem, mint aki egy tutajon próbálom életben tartani azt akit a legjobban szeretek egy óceán közepén, pedig számára szerintem, ha legalább megfelelő vitaminpótlást kaphatna jelentené a biztonságosabb hajózást az élet tengerén. Szeretjük Önt hallgatni, nagyon jó ez az oldal!!! Szeretettel üdvözöljük: Kitti

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.08.29. at 06:33

   Kedves Kitti,
   Köszönöm, hogy írt nekem, és feltárta előttem a helyzetét.
   Csak azt tudom válaszolni Önnek, amiben rendíthetetlenül hiszek.
   Az emberek túlnyomótöbbsége jó szándékú. Az említett kezelőorvos is bizonyára ilyen ember. Azt tanulta, amit tanult, abban hisz, amiben a tanulmányai révén hihet.
   De van egy varázslatos erő. A kommunikáció. Beszéljen vele. Mondja el neki őszintén a gondolatait. Úgy, ahogyan nekem is leírta azokat.
   Kérje meg, hogy nézze meg a másik oldalt is. Kérjen tőle segítséget.
   Az őszinte kommunikáció csodákra képes.
   Ha netalán elutasításba ütközik, ne húzódjon vissza. Fusson neki újra. Bízzon önmagában, bízzon a kommunikáció erejében.
   Ha nem adja fel, akkor a tiszta szíve és a kommunikáció át fogja segíteni ezen az akadályon.
   Higyjen önmagában, higyjen a kommunikáció erejében.
   Sok sikert kívánok Önnek.
   Szeretettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?