Testedzés – 3. rész
Mi a legjobb orvosság? - Folytatás

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2021.09.10. 1822 Megtekintés 40 Tetszik

1822 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Testedzés – 3. rész
Mi a legjobb orvosság? - Folytatás

Fontos, hogy minden egyes ember ismerje ezeket az értékes információkat.
Nézze meg a kisfilmet, szeretni fogja.

Következő rész

Ne hagyja ki a következő részt!
Nem ér rá most? Helyezze rá a kurzort a videóra, és kattintson az ikonra. A később megnézendő videói közé fogja tárolni.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 2

 1. Imre

  2021.09.15. at 23:48

  Kedves Gábor!
  Egy régi kabarétréfa jutott eszembe, ahol a doktor napi egy óra sétát javasol a betegnek. A beteg pedig visszakérdez: Reggeli lapkihordás előtt, vagy után?
  Most hallgatom végig másodszor e sorozatot, és ott a vicc is más megvilágításba kerül. A postás a cipekedés és a kutyák, ideges át nem vevők, sokbeszédű öreg nénik után letéve a munkát, kisétálhatják magukból a feszültséget. Vagyis a vicc nem is annyira vicc.
  De hozzáfűzném, hogy harmadik éve van kutya az életemben. Igényli a napi 5-10km “kutyagolást”. Amíg élt, apósomat kerekes székben tolva földúton, betonon, most már csak a feleségemmel járjuk a környéken a hepét-hupát. E hét elején 17km-es hegyi túrával ünnepeltük a születésnapom. Igyekszünk az aszfaltot elkerülni. Bár a több órás séta csak lassan lett mindennapos, és először Papp Lajos bácsi előadásában hallottam róla, megerősítem, hogy elmúltak a ‘nem tudok felkelni a gerincbajok’. Még nem értem el a huszonéves hajlékonyságomat 🙂 de sétálok felé.
  Köszönöm ezeket az előadásokat.
  üdv.
  Imre

Vélemény?