Táplálkozás

A táplálkozás témaköre az ember rosszakarói által igencsak támadott terület.
Az ilyen rosszakarókról többet is megtudhat, ha elolvassa a Cenzúrázott egészség című könyvem.

cenzurazott-egeszseg-konyv-170

A könyv alcíme nem véletlenül lett ez: A betegségipar futószalagján.

Az ember rosszakarói közé tartoznak azok a bűnöző lelkű emberek is, akik mások betegségéből, gyengeségéből, kiszolgáltatottságából húznak hasznot.
Olvashat róluk az imént ajánlott könyvben.

Mi köze a táplálkozásnak a kiszolgáltatottsághoz?

A természet által elrendelt szabályoknak megfelelően táplálkozó ember életerős, derűs, lendületes, a munkabírása, a terhelhetősége kiváló.
Az ilyen ember szellemi teljesítőképessége is magas szintű és sok örömöt talál a létezésben.

Minél távolabb kerülünk a természet által elrendelt szabályoktól, annál nyavalyásabbak, annál erőtlenebbek, annál maflábbak leszünk.

Minél távolabb kerül valaki ezektől az alapelvektől – ha csak a táplálkozását illetően is – annál könnyebben lehet akaratgyenge rabszolgát faragni belőle.

Az ember rosszakarói már évtizedek óta két kézzel szórják szét a táplálkozással kapcsolatos hamisságok magjait a társadalomban.
Ezek közül sok kicsírázott és szárba is szökkent.
Túlságosan is sok!

Ideje, hogy tisztességet, bárki által könnyen megérthető tudományosságot, emberséget vigyünk ebbe a fontos területbe.

Ezek birtokában Ön nagyot léphet előre egy energikusabb, magasabb szintű állóképességgel és szellemi frissességgel megáldott, örömökben sokkal gazdagabb élet felé.
Mindeközben – ha ilyen problémája lenne – kiváló eredményeket érhet el az Ön számára optimális testsúly visszaszerzése érdekében is.


Legyen naprakész!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön minden új feltöltött videóról.

Megismertem és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy itt megadott elérhetőségeimre marketing célú üzeneteket, anyagokat, direkt marketing megkereséseket, ajánlatokat, újdonságokat, híreket küldjenek.*

Simán