Melyik a legfontosabb vitamin? – 2. rész
Az elérhető legjobb eredmény titka

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.02.27. 9964 Megtekintés 92 Tetszik

9964 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Melyik a legfontosabb vitamin? – 2. rész
Az elérhető legjobb eredmény titka

Megismerheti azokat a vitaminokat, amelyek egyike sem nélkülözhető, legalábbis akkor, ha Ön valóban jó eredményt szeretne elérni a vitaminok használata által.

Megtudhatja azt is, hogy mit jelent, és milyen módon használható a következő törvényszerűség: A vitaminok egy nagy család tagjainak tekinthetők.

Elmondom Önnek, hogy milyen jellemzőkkel bír egy olyan vitaminkészítmény, amelynek használatától a legjobb eredményt remélheti.

Mindezeken túl azt is megtudhatja, hogy milyen szerepük van az ásványi anyagoknak és a nyomelemeknek az optimális eredmény megszületésében.

Összefoglalóan: a kisfilm bemutatja azt a fajta vitaminösszeállítást, amely a vitaminokra vonatkozó természeti törvényszerűségek figyelembevételével készült.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 16

 1. istvan.jakli

  2020.04.13. at 17:48

  30 éves vagyok 85 kg a közepes csomagot választottam plussz a Kal-Mag italport..4. napja eszem a vitaminokat és már most észreveszem magamon a pozitiv hatásokat.1-gyerekkorom óta rövidlató vagyok ,1-2óra szamitógép előtt eltöltött idő utánn már gyengébben láttam ,hamar elfáradt a szemem és nemis tudtam ennél több ideig koncentrálni arra amit csinálok.Most már kijelenthetem ,hogy a szemeim nem fáradnak el rendesen élesen látok.(ezt azok fogjak érteni akik szemuvegesek és szintén ezzel a problémával vannak megáldva) :). 2.sokszor vettem észra magamon,hogy olyan enervált unott vagyok a nap folyamán,sokszor rossz kedvű voltam és levert.A 4. nap után már ez is egyre kevésbé jellemző számomra.Több az energiám és nagyobb az életkedvem.
  Én csak ajánlani tudom 🙂

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.04.14. at 15:50

   Kedves Jakli István,
   Nagyon örülök annak, amit leírt. Köszönöm és gratulálok Önnek. Ha használja azokat az alapelveket, amelyekről a “Vitaminok – A legfontosabb szabály” című könyvecskémben írtam, akkor ki fogja tudni hozni a maximumot a vitaminokban rejlő lehetőségből. Sok sikert kívánok Önnek.
   Üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

 2. Kryszti

  2020.05.24. at 00:16

  Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy melyik kisfilmben beszélt a vitaminok mennyiségéről, és arányukról?
  Sajnos az ingyenessé tett könyveiben nem tudok utána nézni, mert hosszú ideje nem engedi a rendszer hogy beleolvassak a könyvekbe.
  Válaszát előre is köszönöm.
  Tisztelettel: Kryszti

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.02. at 18:46

   Kedves Kryszti,
   A “Milyen a jó multivitamin?” című kisfilmemben adom meg az adatokat.
   Mielőtt válaszolni kezdtem Önnek, megnézettem egy kollégámmal. hogy olvashatók-e a könyveim a http://www.drlenkei.org oldalon.
   Azt jelezte vissza, hogy gond nélkül.
   Persze ehhez regisztrálni kell az oldalon, majd amikor visszajön az oldalra, akkor ismételten be kell lépnie.
   Ha továbbra is nehézségei lennének, akkor akár újra is regisztrálhat.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 3. Marcsi54

  2020.05.24. at 21:42

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!
  A nővérem ajánlotta, a Porcmix+MSM és a Porcmix+Kollagén nevű termékeket. Pár éve sokízűleti gyulladásban szenvedek. Van hozzá sajnos túlsúlyom is. Az orvosok által felírt, vagy ajánlott készítmények semmit sem értek, csak ki készítették a gyomromat, még gyomorvédővel is. Szeretném megosztani a tapasztalatomat, az Ön termékeivel kapcsolatosan. Kissé hitetlenkedve fogadtam a nővérem lelkesedését, hogy higgyek a termékek jó hatásában. Szedtem előtte olyan gyulladásgátló és fájdalomcsillapítókat, hogy a rosszullétektől, a fájdalomtól, képtelen voltam felelni az ágyból. Minden mozdulat 4-5 olyan reccsenéssel járt, mintha csontot törnének. Eldeformálódott a két térdem és a bal bokám. Ezért álltam kissé hitetlenül, ezen termékekhez. Egy hete szedem a porcképzőt és a kollagént is hozzá. Elmúlt az áramütésszerű éles fájdalom. Még vannak fájdalmaim és reccsennek a csontjaim, de ez már elviselhető mértékű. A gyógyszereket leadtuk a gyógyszertárban, mint veszélyes hulladékot, amit tudatos környezetvédőként, nem dobok a szemetesbe, pedig annyit érnek. Egy kis zselatint este meleg teában iszok még kiegészítőként, de nagyon örülök, mert kezd javulni a lábam. Szeretném Önnek megköszönni, hogy nem adja fel a harcot és végre egy orvos, aki valóban segítségnek bizonyult a számomra, pedig teljesen kilátástalannak tartottam, hogy esetleg még valaha fájdalom nélkül járni fogok. Ez a gyors javulás nagyon meglepett. Már óvatosan két napja tornázni is merek, enyhe lassú nyújtó gyakorlatokat csinálok. A multivitaminokról szóló előadása nagyon tetszett és regisztráltam, hogy a könyvet elolvashassam. A nővérem lakóhelyén van ahogy mi hívjuk, “Lenkei bolt” és a férjem megveszi nekem a legerősebb Életerő vitamint. Azt gondolom, ha ilyen nagy segítségnek bizonyult ilyen rövid idő alatt ez a két készítmény, akkor a vitaminok, hatalmas segítségnek bizonyulnak, hogy jobb és élhetőbb életet, élhessek. Eddig a sok negatív tapasztalat miatt eléggé szkeptikus voltam, de végre látok reményt, hogy valóban segítséget kapok. Köszönöm Önnek és kérem, hogy tartson ki ebben a jó munkában, mert szükség van olyan orvosokra mint Ön, aki valódi segítségnek bizonyul a kilátástalan helyzetben lévő embereknek, mint amilyen jelenleg én is vagyok. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm. Köszönöm a nővérem ék Kiss Károlyné Balázs Juditnak is, hogy felhívta a figyelmemet az Ön termékeire.
  Tisztelettel:
  Harpauerné Balázs Marianna

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.02. at 18:18

   Kedves Harpauerné Balázs Marianna,
   Nagyon szép levelet írt, köszönöm szépen.
   Nagyszerű! Szeretettel gratulálok a kitartásához és az elért javuláshoz. Nagyon örülök, hogy elindult a javulás útján, annak meg különösen, hogy újra ott él a szívében a remény.
   A javulást létrehozó anyagok egyszerűen tápanyagok, amelyeknek benne kellene lenniük az élelmiszereinkben.
   Én a Porc-Mix+MSM és a Porc-Mix+Kollagén készítményeket csak “csirkeláb tablettának szoktam nevezni.
   Ha az ember bőséggel fogyasztana olyan ételeket (csirkeláb, malac füle, malac köröm és egyéb, porcokban és zselatinban gazdag ételek, akkor a tablettákra nem is lenne szükség.
   Érdemes lehet bőséggel fogyasztania a zselatint – amennyiben valóban jó minőségű – mert az abban található kollagén felgyorsíthatja a javulás tempóját.
   Jó haladást, sok sikert kívánok Önnek.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 4. Muhoray Emőke

  2020.07.23. at 21:47

  Üdvözlöm.
  Nagyon szeretnék egy előadására eljutni férjemmel. Ezekről hol tájékozódhatok pontosan ?
  Hosszú évek óta követem a munkásságát, szedjük a vitaminjait. Ha megenged egy apró észrevételt : rágótabletta formában vagy kisebb vitamin nem lesz elérhető esetleg? Mert nem tudom lenyelni azokat. És mindennap kínszenvedés napi többször megtenni. Nagyon komfortos volna egy másik változata. Reménykedek …
  Üdvözlettel:
  Emőke

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.25. at 12:20

   Kedves Muhoray Emőke,
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   Az előadásaimat mindig széles körben meg szoktuk hirdetni a helyszínen, annak környékén és a Facebook-on is.
   Mindazoknak küldünk személyre szóló értesítést is, akik valamelyik szaküzletben vagy viszonteladónál feliratkoznak arra, hogy kérnek tőlünk ilyen jellegű információkat.
   Ebben az évben nem tervezek előadáskörutat, idén elsősorban a videócsatornám anyagát szeretném bővíteni, gazdagítani.
   Ismerem azt a problémát, amiről írt.
   Már évek óta dolgozunk azon, hogy legyen multivitaminunk jó ízű por, rágótabletta és “gumimaci” formájában is.
   Nem könnyű megtalálni azt a gyártót, aki képes és hajlandó elkészíteni az elvárásaimnak megfelelő, magas minőségű terméket.
   De van biztató haladás.
   Pillanatnyilag a gyermekek számára készült Folyékony multivitaminunk jelenthet segítséget. Multivitamin Nektár néven fut.
   A reménykedése jogos, rajta vagyok, hogy mielőbb válóság lehessen belőle.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 5. Irénke

  2020.09.10. at 23:15

  Tisztelt Dr Lenkei Gábor!
  Azt szeretném kérdezni, hogy a magnéziumot egyidejűleg szedhetem a vassal, igaz-e, hogy a magnézium miatt nem szívódik fel a vas ha egyszerre veszem be? A vasat C vitaminnal szedem! A 15 féle vitaminokat napi szinten szedjük a párommal, van valami szabálya, hogy melyik vitamint melyikkel szedhető egyidősben?
  Minden jót kívánok Önnek! Örülök, hogy láthatom a csodálatos és tanulságos videókat!
  Üdv: Irénke

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.09.13. at 07:49

   Kedves Irénke,
   Természetesen szedheti együtt. A természetben is együtt vannak ezek az elemek.
   Minden élelmiszerben együtt vannak, igaz eltérő mennyiségben és arányban.
   A szabály a “Melyik a legfontosabb vitamin?” és a “Milyen a jó multivitamin?” című kisfilmekből ismerhető meg.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 6. Sandra61

  2020.10.16. at 21:07

  Tisztelt Dr. Lenkei Gábor!
  Szeretném meg kérdezni, hol tudnám az Ön által (ajánlott) forgalmazott multivitamin készítményeket megvásárolni?
  Köszönöm, hogy tudását, segítségét megosztja velünk!
  Jó egészséget kívánok Önöknek.

Vélemény?