Hogyan sikerült lefogyni?
Jó ötlet az induláshoz

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2021.11.30. 23377 Megtekintés 29 Tetszik

23377 Megtekintés

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Hogyan sikerült lefogyni?
Jó ötlet az induláshoz

A testsúly hatékony csökkentéséhez

 • megfelelő fajta
 • megfelelő minőségű zsírféleségekre van szükségünk.

Kellő mennyiségben!

Ezekről mesélek a kisfilmben.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 2

 1. Zoltán

  2021.12.27. at 14:56

  Üdvözlöm!
  Olyan kérdésem lenne az ország másik szegletében lévőkre tekintettel, hogy Clean Food Kiszállítás, Szaküzletek, Partnerek, Termékforgalmazók elérhetők lesznek-e vidéken a közeljövőben? Ugyanis a Meholás Szaküzlet munkatársától azt ugyan sikerült megtudnom, hogy a Kerrygold vajat azt kivételesen vidéken is betudom szerezni, így az “Én reggelim”-et mindenki eltudja készíteni, de a hűtött termékeket futárszolgálattal nem, hanem csak személyesen lehet megvenni.

  Mivel mindenből Bio-t kell fogyasztanunk, azokból is amik a Clean Food Szaküzletekben nem kaphatók(tojás, friss növények, zöldségek, gyümölcsök, húsok, stb.), de közben meg Bio fronton is akkora a káosz, hogy jó lenne ha mondjuk a Lenkei doktor által is jóváhagyott termékekről és elérhetőségeikről, különös tekintettel a vidéki elérhetőségekről, érdemes lenne egy listát közzétenni.

  Végül csak remélni tudom, hogy van az országban elegendő olyan ember aki a Rockeferkóék népbutításán felül tud emelkedni! Olyanok akiknek még nincsen teljesen bezáródva a tudatuk és ezért nem egyedül csak a mások hibáztatásától, nem az “anyázástól” várják az egészségük helyreállását. Nem akarnak idejekorán koporsóba kerülni, hanem hajlandóak tenni, változni, változtatni az életmódjukon. Például azzal is, hogy az “Élelmiszerbolt” nevet bitorlók helyett a Clean Food Szaküzletekben vásárolnak. Ugyanis ha van vásárlóerő, akkor az egész országban, azaz minden megyében, vidéken is lesznek Kutyulmánymentes Valódi Élelmiszer Szaküzletek.
  …………………….

  Eddig tartott a konkrét kérdésem, javaslatom és innentől csak egy eszmefuttatást merészelek megosztani. Megjegyzésként jelzem, hogy a rengeteg korlátolt embert az is mutatja, hogy vitatják a multimilliárdosok által szándékosan, tudatosan lerombolt egészségügyet, mezőgazdaságot, tudásunkat, stb. Miközben például így karácsony tájékán aktuális a példa, hogy az ünnepek is országonként eltérőek. Vagyis az Illuminátusoknál sokkal kisebb hatalommal, pénzzel rendelkezők is éltek azzal a lehetőségükkel, hogy országonként más és más hagyományokat és ünnepeket vezessenek be. Egyik példa erre a nálunk április 1-jén tartott Bolondok napja is, hogy van ország ahol egyáltalán nincsen, van ahol meg van hasonló, de rendes ünnep nagy felhajtással és közvetlenül Karácsony után tartják meg. Egy ország vezére, minisztere, fontos beosztású embere betud vezettetni egy szokást, ünnepet, hagyományt, ami ugyan véget ér az adott ország határainál, de sokszor van az úgy, hogy fennmarad akár évszázadokig is, azaz maga a hagyomány az messze-messze túléli még a kitalálóját is.

  A Rockefellereknek, Rothschildeknek és társaiknak meg akkora a vagyonuk, hogy több országot is zsebre tudnak tenni, azaz a hatalmuk nem ér véget egyetlen ország határánál. Nos, nagyon eszét vesztett ösztönlények tudják csak erre azt mondani, hogy ezek a pénzbeteg velejéig romlott bűnöző banda Dagobert bácsik ne élnének vissza a lehetőségükkel. Naná, hogy ők is a képükre formálják nem csak az anyagi dolgokat, de a közgondolkozást is, hiszen ezt kívánja meg az érdekük, és a lehetőségük, meg a hatalmuk is megvan hozzá. Akkor meg 100%, hogy megteszik, hiszen senki sem ellensége önmagának. Ez is egy törvényszerűség ami a hatalomból, az óriási vagyonokból, a gigamegatera pénzfelhalmozásokból fakad. No, de ha Rockeferkóék a csapból is, és az összes médiából azt folyatják, hogy ilyen nincsen, nem létezik, akkor az egybites eszetlen ösztönlények birka módjára ismételgetik, szajkózzák, hogy befolyásolás, kihasználás, leuralás az biza’ nincsen. Ha ilyenek nem léteznének, akkor szavaink se lennének rájuk.

  Utószóként kívánok hosszú életet, hogy még sok-sok videó, könyv, írás, interjú, előadás születhessen és ezáltal szélesedjen a felébredt emberek száma, azaz minél több egészséges(A makacs dagadtságától megszabadult sok-sok embert is kívánok.), vagyis kívánok Önnek és ezáltal mindannyiunknak is minden szép és jót.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.01.08. at 11:22

   Kedves Zoltán,
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   A közeljövőben még nem lesznek vidéki Dr. Lenkei Clean Food üzletek, először ezt a két budapestit kell felhozni addig, hogy már eltartsák saját magukat.
   Alakul, de még van vele munka jócskán.
   Egyszer – sok évvel ezelőtt – felvetettem az ötletet egy élelmiszerkereskedő barátomnak, hogy készítsem egy címkét, valami olyasmit, hogy “megbízható élelmiszer” és kezdjen el valóban megbízható élelmiszereket forgalmazni, olyanokat, amelyekre – meghatározott kritériumok alapján – becsülettel rá lehet ragasztani a címkét, de sajnos meghátrált.
   Azt mondta, hogy ha így tenne, akkor kitörnék a nyakát.
   Jó, hogy eszembe juttatta ezt a “bukott” ötletet. Egyszer, ha lesz rá időm, kapacitásom, érdemes lenne valóra váltani.
   Igen, valóban sokan dugják homokba a fejüket, de egyre kevesebben.
   Most forgatok egy filmet “Koronavírus-terror – Az Emberiség nagy esélye címmel. Abban beszámolok q Földön végigsöprő józanság hullámról.
   Zajlik egyfajta “Nagy felébredés”, egyre többen ébrednek tudatára annak, hogy mi zajlik körülöttük.
   Köszönöm a jókívánságokat és a biztató szavakat.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?