Hogyan sikerült lefogyni?
Jó ötlet az induláshoz

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2021.11.30. 25744 Megtekintés 49 Tetszik

25744 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


Hogyan sikerült lefogyni?
Jó ötlet az induláshoz

A testsúly hatékony csökkentéséhez

 • megfelelő fajta
 • megfelelő minőségű zsírféleségekre van szükségünk.

Kellő mennyiségben!

Ezekről mesélek a kisfilmben.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 12

 1. Zoltán

  2021.12.27. at 14:56

  Üdvözlöm!
  Olyan kérdésem lenne az ország másik szegletében lévőkre tekintettel, hogy Clean Food Kiszállítás, Szaküzletek, Partnerek, Termékforgalmazók elérhetők lesznek-e vidéken a közeljövőben? Ugyanis a Meholás Szaküzlet munkatársától azt ugyan sikerült megtudnom, hogy a Kerrygold vajat azt kivételesen vidéken is betudom szerezni, így az “Én reggelim”-et mindenki eltudja készíteni, de a hűtött termékeket futárszolgálattal nem, hanem csak személyesen lehet megvenni.

  Mivel mindenből Bio-t kell fogyasztanunk, azokból is amik a Clean Food Szaküzletekben nem kaphatók(tojás, friss növények, zöldségek, gyümölcsök, húsok, stb.), de közben meg Bio fronton is akkora a káosz, hogy jó lenne ha mondjuk a Lenkei doktor által is jóváhagyott termékekről és elérhetőségeikről, különös tekintettel a vidéki elérhetőségekről, érdemes lenne egy listát közzétenni.

  Végül csak remélni tudom, hogy van az országban elegendő olyan ember aki a Rockeferkóék népbutításán felül tud emelkedni! Olyanok akiknek még nincsen teljesen bezáródva a tudatuk és ezért nem egyedül csak a mások hibáztatásától, nem az “anyázástól” várják az egészségük helyreállását. Nem akarnak idejekorán koporsóba kerülni, hanem hajlandóak tenni, változni, változtatni az életmódjukon. Például azzal is, hogy az “Élelmiszerbolt” nevet bitorlók helyett a Clean Food Szaküzletekben vásárolnak. Ugyanis ha van vásárlóerő, akkor az egész országban, azaz minden megyében, vidéken is lesznek Kutyulmánymentes Valódi Élelmiszer Szaküzletek.
  …………………….

  Eddig tartott a konkrét kérdésem, javaslatom és innentől csak egy eszmefuttatást merészelek megosztani. Megjegyzésként jelzem, hogy a rengeteg korlátolt embert az is mutatja, hogy vitatják a multimilliárdosok által szándékosan, tudatosan lerombolt egészségügyet, mezőgazdaságot, tudásunkat, stb. Miközben például így karácsony tájékán aktuális a példa, hogy az ünnepek is országonként eltérőek. Vagyis az Illuminátusoknál sokkal kisebb hatalommal, pénzzel rendelkezők is éltek azzal a lehetőségükkel, hogy országonként más és más hagyományokat és ünnepeket vezessenek be. Egyik példa erre a nálunk április 1-jén tartott Bolondok napja is, hogy van ország ahol egyáltalán nincsen, van ahol meg van hasonló, de rendes ünnep nagy felhajtással és közvetlenül Karácsony után tartják meg. Egy ország vezére, minisztere, fontos beosztású embere betud vezettetni egy szokást, ünnepet, hagyományt, ami ugyan véget ér az adott ország határainál, de sokszor van az úgy, hogy fennmarad akár évszázadokig is, azaz maga a hagyomány az messze-messze túléli még a kitalálóját is.

  A Rockefellereknek, Rothschildeknek és társaiknak meg akkora a vagyonuk, hogy több országot is zsebre tudnak tenni, azaz a hatalmuk nem ér véget egyetlen ország határánál. Nos, nagyon eszét vesztett ösztönlények tudják csak erre azt mondani, hogy ezek a pénzbeteg velejéig romlott bűnöző banda Dagobert bácsik ne élnének vissza a lehetőségükkel. Naná, hogy ők is a képükre formálják nem csak az anyagi dolgokat, de a közgondolkozást is, hiszen ezt kívánja meg az érdekük, és a lehetőségük, meg a hatalmuk is megvan hozzá. Akkor meg 100%, hogy megteszik, hiszen senki sem ellensége önmagának. Ez is egy törvényszerűség ami a hatalomból, az óriási vagyonokból, a gigamegatera pénzfelhalmozásokból fakad. No, de ha Rockeferkóék a csapból is, és az összes médiából azt folyatják, hogy ilyen nincsen, nem létezik, akkor az egybites eszetlen ösztönlények birka módjára ismételgetik, szajkózzák, hogy befolyásolás, kihasználás, leuralás az biza’ nincsen. Ha ilyenek nem léteznének, akkor szavaink se lennének rájuk.

  Utószóként kívánok hosszú életet, hogy még sok-sok videó, könyv, írás, interjú, előadás születhessen és ezáltal szélesedjen a felébredt emberek száma, azaz minél több egészséges(A makacs dagadtságától megszabadult sok-sok embert is kívánok.), vagyis kívánok Önnek és ezáltal mindannyiunknak is minden szép és jót.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.01.08. at 11:22

   Kedves Zoltán,
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   A közeljövőben még nem lesznek vidéki Dr. Lenkei Clean Food üzletek, először ezt a két budapestit kell felhozni addig, hogy már eltartsák saját magukat.
   Alakul, de még van vele munka jócskán.
   Egyszer – sok évvel ezelőtt – felvetettem az ötletet egy élelmiszerkereskedő barátomnak, hogy készítsem egy címkét, valami olyasmit, hogy “megbízható élelmiszer” és kezdjen el valóban megbízható élelmiszereket forgalmazni, olyanokat, amelyekre – meghatározott kritériumok alapján – becsülettel rá lehet ragasztani a címkét, de sajnos meghátrált.
   Azt mondta, hogy ha így tenne, akkor kitörnék a nyakát.
   Jó, hogy eszembe juttatta ezt a “bukott” ötletet. Egyszer, ha lesz rá időm, kapacitásom, érdemes lenne valóra váltani.
   Igen, valóban sokan dugják homokba a fejüket, de egyre kevesebben.
   Most forgatok egy filmet “Koronavírus-terror – Az Emberiség nagy esélye címmel. Abban beszámolok q Földön végigsöprő józanság hullámról.
   Zajlik egyfajta “Nagy felébredés”, egyre többen ébrednek tudatára annak, hogy mi zajlik körülöttük.
   Köszönöm a jókívánságokat és a biztató szavakat.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 2. Lovas Balázs

  2022.01.26. at 23:56

  A vaj és az MCT biztonságosan használható főzéshez, sütéshez is, mert magas a telített zsírsav-tartalmuk. Ezek, hő hatására nem oxidálódnak. A ghee (tisztított vaj) forráspontja ráadásul magasabb, mint a vajé.
  Pálmaolaj: különbséget kell tenni a pálma-mag olaj és a pálma-gyümölcs olaj között. Az elsőt termelik ipari szinten és teszik bele mindenbe. A második viszont egy csodálatos adottságokkal rendelkező zsír! Kinézetre és ízre olyan mint egy zsír, amiben valami füstölt húst sütöttek pirospaprikával. Ráadásul gazdag forrása a Tokotrienoloknak. Ez utóbbi, az E-vitaminok kevéssé ismert csoportja, aminek csodaszámba menő hatása van a sejtekre. Sok kutatás folyik Tokotrienolokkal, többek között a rák-gyógyítás területén.
  Nem szeretnék előreszaladni, de remélem lesz még folytatás az alapvető zsírsavakkal kapcsolatosan is (Linolsav és Alfa-linolénsav). Ezek legjobb forrásai: Hidegen sajtolt napraforgómag-olaj és hidegen sajtolt lenmagolaj).

 3. Kovács Zoltán

  2022.03.08. at 09:36

  Üdvözlöm Doktor Úr!

  Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a két kanál MCT olaj és az 50 gramm Kerrygold vaj mellé egy vagy két kávéskanálnyi kávét szokott hozzá tenni? Sőt még az is érdekelne, hogy melyik kávét(King Hit, Microlot, a Swiss Water-t gyanítom, hogy nem) szokta fogyasztani?

  Ugyanis a Clean Food webáruházban a fele vaj és MCT olajat javasolnak(25 gramm és egy evőkanál), de Ön azt mondta a videóban, hogy Önnek ez az 50 gramm vaj és a két kanál MCT olajas verzió vált be, azaz a dupla mennyiség, ezért azt gyanítom, hogy akkor a kávéból is kétszeres mennyiséget szokott beletenni.

  Bizonyára nem mondok vele újat, hogy nem csak a Partizános-féle fickós vegetatív idegrendszerből kötözködő típusú emberek léteznek, hanem a serpenyő másik felében meg (Ááaa… még véletlenül sem azért mert a Lenkei Doktor azt monda, vagy úgy csinálta miatt.) azok vannak akik kísérletezgetés helyett helyből azt a verziót követik amit és ahogyan a Doktor Úrnak már bevált.

  Ugyanis például sokféle áruházi vitamint gyártó cég dobozát végigbogarásztam, de valami “csoda” folytán egyiken sem találtam meg azt a bizonyos bűvös “KELL!” szócskát, egyértelmű életminőség javulás KELL! beáljon szöveget csak Ön vállalja be a vitaminjaira, de valahogyan a többiek ilyet meg sem említenek. Ráadásul a tapasztalatom is az, hogy a dr. Lenkei vitaminoktól megszűnt az éjszakai iszonyatos lábgörcsöléseim, meg az öregek kórházi elfekvő osztályon tapasztalható, semmihez sincsen kedvem, erőm, egész nap csak döglenék az ágyban enerváltságom is megszűnt és a dr. Lenkei vitaminokat fogyasztva végig tudom dolgozni a napot. No, persze én a vitaminokkal sem vacakoltam, hanem mivel dagadt is vagyok, ezért rögtön a legújabb fajtával és abból is a legerősebbel kezdtem és kísérőnek meg mind a kilenc kapszula mellé leküldtem egyet- egyet a grammos C- vitaminból is, ês a napot meg KalMag-gal + desszertként Szuper C-vel, Bioflavonoidos C- vel, Csipkebogyóssal szoktam zárni a ha már lúd akkor legyen kövér elvet tartva be.

  Táplálkozás ügy is analóg a vitaminokkal, hiszen rengeteg megmondó emberke van, de aki személyes példával jár elöl az a Fehér Holló kategória. Nos, a hosszú szöveget csak azért eresztettem meg, hogy érzékeltessem, hogy nagyon is jó oka van annak, hogy egyesek meg ragaszkodnak a Doktor Úr által követett elvekhez, mert úgy érzik, tapasztalják, hogy végre valahára megfogták vele az Isten lábát és ha már sikerült megfogni, akkor nem akarják elereszteni.

  Szóval velem is így esett meg ez az eset, hogy nem kísérletezgettem semmi mással, hanem rögtön azt a reggeli kávé kombinációt fogyasztottam amire a Doktor Úr is azt mondta, hogy Önnek ez bevált. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nálam nem jelentkezett a nadrágkatasztrófa sem, azaz bevált nálam is, és nem kellett rajta változtatnom. Talán csak annyit, hogy több forró vizet teszek hozzá, mert a túrmixgépben keveslem a két és fél deci vizet.
  No, de én semmiből sem spórolom ki a vizet, mert pl. a KalMagot is legalább fél liter vízbe szoktam beletenni. Ráadásul tényleg zokszó nélkül kibírom vele a délelőttöt, holott nálam ez nagy szó, mert másként meg délig már kb. egy elefántot is föltudtam falni. Úgyhogy nincs okom vaj + MCT nevet bitorló Balkáni változatokkal kínlódni + más kombinációk után kutakodni. Sőt az én mentalitásomhoz nagyon közel is áll ez a szemlélet, hogy hiába van kismillió féle vaj az árúházakban, mert egyedül csak a Kerrygold vaj az amit megvehetek és a többi mellett meg úgy mehetek el mintha nem is lennének.

  Így a délelőtti kajálásom már megfelelő, csak a délutánit kell még majd valahogyan jó mederbe terelnem. Elnézést a hosszú szövegelésért csak kicsit korán ébredtem és így sikerült az időt eltöltenem.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.03.29. at 12:12

   Tisztelt Kovács Zoltán Úr,
   Köszönöm kedves levelét.
   Elnézést a megkésett válaszért, de a COVID-hisztéria alatt nagyon sok filmet készítettem segítő céllal és emiatt jelentős késedelembe estem az egyéb kötelezettségeim terén.
   Egyfelől ezeket a a lemaradásokat igyekszem ledolgozni, másfelől pedig igyekszem haladni más területeken is.
   Hamarosan megjelenik egy új kisfilmem “Kalóriaátverés” címmel. A forgatás már megtörtént, zajlanak az utómunkák.
   A kérdésére válaszolva: váltogatva iszom a különféle kávékat (Kin Hit, Microlot) a vajjal és az MCT olajjal. Esténként a kávé ízének élvezetéért szoktam Swiss Water Decaf kávét is inni.
   Kávé adagolás: a kávéfőző gépem darálja a kávét, úgy van beállítva, hogy 7-8 grammnyi kávét őröljön meg. Kávéskanál mértékegységgel nem tudom megmondani.
   Az őrölt kávé adagolásához tudok eszközt ajánlani, a Dr. Lenkei Clean Food és Vitamin üzletekben is kapható egy jópofa eszköz, amely 7-8 grammos kávé adagolókanál és tasakot lezáró csíptető is egyben.
   Őrölt kávé adagolásához ezt szoktam használni.
   Igen, a hölgyek – óvatosságból – kisebb vaj és olaj mennyiséget javasolnak. A filmet – többek között – azért is készítettem, hogy elmondhassam, én hogyan csinálom.
   Nagyon örülök, hogy bevált a javaslatom és eredményezett valamennyi könnyebbséget.
   Örülök, hogy a vitaminjaim is segítettek Önnek.
   Igyekszem haladni a táplálkozás témájú kisfilmekkel, hogy egyre több kapaszkodóval szolgálhassak.
   A “Kalóriaátverés”-t is szeretni fogja.
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 4. Vámos Imréné

  2022.04.04. at 08:28

  Tisztelt Doktor Úr!
  Mivel vidéki vagyok sajnos még én jutottam hozzá a megfelelő Ön álltal javasolt vajhoz. Viszont a Sparban találtam Dublyn Daiy Tarditional IRISH butter UNSALTED . Ez egy zöld csomagolású vaj . Az íze ennek is csodálatos a többi vajhoz képest Igaz már nagyon régen ettem azt! De mindenképpen szeretném az ajánlott vajat is beszerezni majd. Köszönöm szépen, hogy megirták a kv márkáját.Igaz most Bio kv-m van de után azokat szeretném megvenni. Mi is kizárólag a doktor úr álltal javasoltakat szeretnénk alkalmazni. Már néztem a Kalóriaátverés videóját is Remek! Nagyon várom a folytatását. Örülnék neki ha lenne külön termék megnevezések is benne .Vagy akár egy kiadványban is. Sajnos nem vagyok tisztában melyik élelmiszer mit tartalmaz .Probáltam utána nézni ,de csak megzavart.
  A vitaminokat már 2 éve rendszeressen fogyasszuk. Nagyon sokat tanultunk öntől a videók,Tv felvételek és könyvekből eggyaránt. Nagyon örülök neki, hogy már ismét látható a Youtubon “az egészség titkai amit még soha nem mondtak el önnek”. Imádom már hosszú évek óta. Bár mindenki megnézné.
  További sikeres előadásokat és nagyon jó egészséget kívánunk önnek és mindenkinek!
  Tisztelettel Vámos Imréné

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.04.06. at 16:04

   Tisztelt Vámos Imréné,
   Éppen az imént válaszoltam Önnek egy másik levelére.
   Örömmel látom, hogy írt egy másikat is. Ezt.
   Én úgy tudom, hogy az Auchan áruházakban elérhető a Kerrygold vaj, én is többnyire ott vettem mindaddig, amíg meg nem nyíltak a Dr. Lenkei Clean Food szaküzletek.
   Örülök, hogy tetszett Önnek a Kalóriátverés. Igyekszem minél gyorsabban, minél több információval szolgálni.
   Annak meg különösen örülök, hogy úgy érzi, sokat tanulhatott tőlem. Köszönöm a kedves elismerést.
   Baráti üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 5. Kovács Zoltán

  2022.04.24. at 23:45

  Tisztelt Doktor Úr!
  Köszönöm a választ.
  Nem pontosítottam, de helyből arra a kávéskanálra gondoltam ami a Dr. Lenkei Clean Food és Vitamin üzletekben kapható és nem az evőkanál kistestvérére. Anno, azaz még tavaly a “Hogyan sikerült lefogyni?” videók után beszereztem a hozzávalókat. Ha beleszólhatok az előző beszélgetésbe akkor, mivel én is a Dr. Lenkei Clean Food üzlet munkatársától tudtam meg, hogy a TESCO-ban kapható a Kerrygold vaj. Viszont Lidl, Aldi, Penny, Spár, Coop, Reál üzletekben nem láttam. Szabadkozott a Hölgy, hogy maga ellen beszél azzal, hogy ezt elmondja nekem. Közöltem vele, hogy mivel a kávét meg az MCT-t úgyis tőlük kell beszereznem mert máshonnan nem is tudnám, ezért ha lehetne akkor a vajat is tőlük venném, mert jobban jönnék ki mint két helyről szerezni be a hozzávalókat. Csakhogy kétszáz kilométerről nem tudok beugrani a vajért és mivel romlandó, ezért csomagban meg nem küldhető. Úgyhogy ameddig nem lesz az ország déli részén is Dr. Lenkei Clean Food üzlet, addig amit lehet azt csomagban rendelem meg, amit meg futárral nem lehet elküldeni arra meg muszáj más megoldást találnom.

  Ezen kis kitérő után megfogalmazódott bennem még egy kérdés. Jómagam is túl vagyok már vega, paleó, low carb, Atkins, TT, azaz természetes táplálkozás és megannyi dolgon. Azt kitapasztaltam, hogy a délelőtti böjt az jót tesz, merthogy van amelyik módszer ezt javasolja, csak elég nehéz kiviteleznem ha közben dolgozom is, mert úgy tíz órától délig már semmi másra sem tudtam gondolni csak az evésre. Ebben a “golyóálló kávéban” az a szenzációs, hogy erőlködés nélkül kilehet vele bírni délig. A másik meg az, hogy néhány hónap elteltével jelentősen csökken, csökkenti még a délutáni étvágyat is. Azt mondják a jó étvágy betegség, mert evés után már nem szabadna étvágynak lennie. Nos, nekem az volt a megszokott, hogy ha már nem is fért belém, de nekem még akkor is volt étvágyam. Ezért nekem az is egy szenzáció, hogy délután sem eszem degeszre magamat mert nincs már az a régi kínzó étvágyam. Gyanítom, hogy nem csak azért lehet fogyni ezzel a kávéval mert délig keveset és jót eszünk(iszunk), hanem azért mert a délutáni étkezésre is jótékony hatással van.

  Szóval, nekem megfordult a fejemben az is, hogy mi lenne ha néha tartanék olyan napot amikor nem csak délelőtt, hanem délután is csak ezt a kávét fogyasztanám. Mivel négyszemközt vagyunk ezért elmondhatom, hogy amikor telefonon a Dr. Lenkei Clean Food üzlet egyik munkatársával beszéltem, akkor a beszélgetés során az is szóba került, hogy a Doktor Úr és a felesége is nem csak egy kávét szokott inni, úgyhogy lehet nekem is naponta többször is kávéznom. Meg a Doktor úr is említette, hogy este is szokott kávét inni, még ha koffeinmenteset is, és ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy jó lenne megtudni mennyi kávét szokott inni a Doktor Úr, mert akkor az már egy kipróbált mennyiség, úgyhogy nagy valószínűséggel én is megihatok annyit a hasmars veszélye nélkül. Mostantól kávézok csak és előtte nem volt szokásom. Végigpróbáltam a kávékat, a latte-t is és mégis a legerősebbet tartom a legjobbnak, sőt tapasztalataim szerint még vízhajtó tulajdonsága is van.

  Jut eszembe köszönjük, hogy letölthetőek a filmek, ugyanis csak kevesen vannak akik első végignézésre is szóról-szóra visszatudják mondani, de így internet nélkül is sokszor végignézhetők.

  Egy kis életrajz:
  Volt egy fickó aki 1980-ban átlépte a Debreceni Orvostudományi Egyetem küszöbét, ahol nem volt egészségtan csak betegségtan. Sőt hiába írta le Magyar Imre professzor úr a Belgyógyászat könyvében, hogy a betegségek 70-80%-a pszichoszomatikus, de az egyetemen nemhogy 70-80%-ban nem tanult a lélekről, hanem egy kukkot sem. Nos, ezek után már nem is olyan nagy csoda, hogy nem a Hippokratészi-esküt kellett letenniük.

  Az egyetem után megpróbált beilleszkedni a hivatalos intézményrendszerbe, de nem ment neki, mert még mielőtt eljutott volna a záróvizsgákig, mindig, mindenhol és mindenről előbb derült ki számára, hogy humbug, kamu az adott téma. Ennek az egyenes következménye az lett, hogy pályaelhagyó lett. No, de mire valók a barátok? Arra, hogy néhány év letelte után adjanak neki egy kis írásos anyagot ami úgy fejbe kólintja, hogy rögtön visszatalál az eredeti szakmájához. Felnőtt a feladathoz és megalapítja a saját egyetemét, az Új Egészségkultúra Egyetemet. Ezen az egyetemen az alap, az első az amit Hippokratész tanított, azaz “Ne is kezdj egy ember gyógyításába addig ameddig nem rendezted a táplálkozását!” Ne kezdj hozzá mert nem lesz sikeres! Az első lépés egy ember helyrehozatalánál, hogy megszünteted nála a hiányállapotokat. Ha ezt követően is maradt még teendő, akkor elkezdhetsz gyógyítani.

  Bízom benne, hogy az Új Egészségkultúra diákjaként nem csak hogy hallani fogunk a pszichoszomatikus betegségekről is, hanem a neki megfelelő súllyal fog szerepelni a tananyagban. Elvégre mi nem orvostanhallgatók vagyunk, így mi megengedhetjük magunknak ezt a luxust is. Persze-persze tudom, hogy olvasgathatjuk Lafayette Ronald H. írásait is arról, hogy mit tesz a lélek a testtel, de nekünk magyaroknak még az amerikaiaknak az öröme is fura és visszatetsző, úgyhogy sokkal érthetőbben tudná a Doktor Úr elmagyarázni. Már a Dr. Lenkei Gábor: Mentőöv beteg emberek számára könyv első, 2010-es kiadásában is szerepelt; Az egészség egyszerű sorozat könyvei között a 6.rész: Mit tesz a lélek a testtel? mint leendő, tervezett kiadvány. Magyarul, sok erőt, kitartást és hosszú aktív életet kívánok, de szerintem sokak nevében is mondhatom, hogy kívánunk a Doktor Úrnak, mert olyan fába vágta a fejszéjét amihez kell is, mert van még munka bőven.

  Végül pedig mivel a Doktor Úr is említette a könyvében Egely György-öt és a könyvét, ezért párhuzamot vonok az egészségügy és a technika között, de ugyanezt meglehetne tenni sok mindennel. A mezőgazdasággal, az állattenyésztéssel, sőt még a vallással is. Ugyanazokat az analógiákat lehet felfedezni, hiszen teljesen mindegy, hogy orvosi vagy műszaki terület, mert aki a sátánt szolgálja, a rombolást, a pusztítást, azt teljesen mindegy hová sodorja az élet mert mindenhol ezt csinálja, de fordítva is igaz a dolog, hogy az építő, segítő szándékúak is minden területen ezt a szellemiséget követik.

  Az orvosin nem tanítottak Szentgyörgyiről? A műegyetemen meg nem tanítottak Tesláról.
  Egészséges ember nincsen csak hanyag belgyógyász? Akkor mit szóljunk mi akiknek még egy rendes egyetemük sem volt, csak egy Mű-egyetem jutott.
  A koleszterin nem okoz érelmeszesedést csak a C-vitaminhiány? Nos, a dipólusoknak(elektromos, mágneses) semmi közük sincsen a korpuszkula részecske elektronok villamosságához, akkor sincsen köze ha ezt tanítják, hanem az anyag belső villamossága. Ebbe most mélyebben nem tudok belemenni, de az anyag nem anyagból készül, hanem az anyagi értelemben semmiből, a megfoghatatlanból és ezért az anyagi részecskén belül nincsen, nem is lehet veszteség, azaz pl. a vas domenjeinek elemi körárama szupravezető áram, nem részecskék, nem elektronok mozognak hanem időhullámok, de azoknak is van villamos tulajdonságuk és nem csak az elektronoknak. Ja, és nem csak gyógyszermaffia van, hanem kütyümaffia is van, és gyógyszeripar mellett kütyüipar is van.

  Ahogyan a gyógyszeripar pénzeli és tartja markában az orvosképzést, pont ugyanígy tartja markában a kütyüipar a mérnökképzést is. Ahogyan nem jó üzlet az egészséges ember, pont ugyanúgy nem jó üzlet a mozgó, kopó alkatrészek nélküli antigravitációs járművek, meg az izzószál nélküli, azaz szinte végtelen üzemidejű világító eszközök. No, meg a perpetuum mobile, a vízautó, az örökmozgó is ugyanolyan marhaság és diliház jár érte a kütyümaffia szerint akkor is ha működő berendezése van a feltalálónak, mint mondjuk annak az orvosnak aki vitaminokkal állítja helyre az emberek egészségét. Ugye mindenki tapasztalja, hogy a Föld bolygó lassul mint egy megforgatott kerék is ahogyan lassul és megáll a végén. Azaz ha szerencsénk van akkor nálunk éppen nappal lesz és nem télvíz idején fog befagyni, megállni a Föld. Súrlódás nélkül is elektromágneses hullámokat kelt minden mozgó tárgy ezért energiát veszít, azaz jelenlegi tankönyvi tudásunk szerint lassulnia kellene és végül megáll. Nem?

  Hát nem. A bolygók és köztük a Föld sem lassul és nem is fog megállni. Pont ugyanannyi idő alatt fordul meg a tengelye körül is, és a Nap körül is ma mint száz évvel ezelőtt. Azaz a bolygók örökmozgók, perpetuum mobile-k. No, de hiába tudja ezt még egy általános iskolás kislány is, mert ettől még a kütyümaffia ugyanúgy eltakarítja az útból azokat akik ilyeneket pedzegetnek, mint a gyógyszermaffia azokat akik a rockefellerózis Hohes C 60 mg-os C-vitaminja helyett a nyulózissal, vagy kutyózissal, netán esetleg merészelnek egyenesen a kecskózissal hozakodni elő. Egyik sem kedvez a gyógyszermaffiának sem és a kütyümaffiának sem, úgyhogy érthető a reakciójuk.

  Mondhatnánk, hogy ilyen a világ, ez van és kész. Csakhogy van egy kis bibi. Ha a mezőgazdaságban a talajfertőtlenítőkkel, műtrágyázással, permetvegyszerekkel szétzúzzák a baktériumflórát, akkor mindenki nyavalyás lesz az ilyen talajon termelt élelmiszerektől, mert se vitamin, se ásványi anyag nem lesz bennük és még kitudja mi minden miatt lesz egészségtelen. Magyarul egyáltalán nem mindegy mit csinálnak a mezőgazdaságban, mert ha mi nem is azzal foglalkozunk, de akkor is hatással van ránk is, azaz ilyen téren is összefüggünk egymással. Ugyanez elmondható az iparról is, hogy az elektroszmog, a szmogszmog kipufogógáz helyett is egészségesebb lenne azt az energiát használni amitől a bolygók is állandó mozgásban maradnak, mert az nem szennyezné a levegőt.

  Szóval nincs olyan, hogy mindegy ki mit csinál, mert igenis hat mindenkire az ipari kütyük büdösétől kezdve az élelmiszer nevet csak bitorló silány mezőgazdasági termékek ugyanúgy mint a gyógyszeripar vegyi anyagai. Száz szónak is egy a vége. Azt mondják, hogy az emberiség nem elég érett pl. a tértechnológiára, szerintem meg soha nem is lesz elég érett rá ha nem teszünk semmit se. Jómagam nem akarom végigjárni azt az utat amit Egely is végigjárt, meg amit Lenkei Doktor Úr is végigjárt, mert ugyanazokat tapasztalnám én is, meg mindenki aki arra az útra lép, ezért sokadjára már nekem unalmas lenne. Veszélyesnek veszélyes, de akkor is unalmas. Mint a bungee jumping gumikötél nélkül. Valamikor régen az egyetemen nyomták a kezembe nekem azt a könyvet amit egy indián sámán írt és ő fogalmazta meg a saját szavaival azt amire azt mondom, hogy na ha ezt valaki megtudja majd egyszer csinálni az elfogja hozni a várva várt fordulatot, változást egy jobb jövő felé.

  SÁNTA ŐZ, A SZIÚ INDIÁN SÁMÁN

  Figyeljetek, elmondom, milyen látomásom volt nemrég: egyszer meg fog szűnni az elektromos áram.
  Túl sokat használnak el belőle a tévéhez meg a holdutazásokhoz. Eljön a napja, hogy a természet nem
  ad több elektromosságot. A rendőrség fényszórók nélkül marad, a sör megmelegszik a
  hűtőszekrényekben, a repülőgépek lepottyannak az égből, és még az elnök sem hívhat fel senkit
  telefonon. Egy fiatalember vagy több férfi jön majd, akik tudják, hogyan kell mindenfajta villamosságot
  kikapcsolni. Fájdalmas dolog lesz, olyan, mint a születés. A sötétséget egyesek nemi
  erőszakoskodásokra fogják kihasználni, a részegesek betörnek az italboltokba, sok minden elpusztul
  majd. Az emberek túlságosan elkényelmesedtek, túlságosan észlényekké váltak; ha megáll a verkli,
  tehetetlenné válnak, mert rég elfelejtették, hogyan is lehet gépek nélkül boldogulni. Láttam valakit, a
  fény Emberét, amint az új világosságot hozza. Még a század vége előtt eljön. A férfi, akiben meglesz ez
  az erő, jó dolgokat is fog művelni — nem lesz több atomerő, nem lesznek háborúk, mindez csupán
  azáltal, hogy megszűnik a fehérek villanyereje. Remélem, hogy mindezt még megláthatom, de
  ugyanakkor félek is tőle. Lesz, ami lesz.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2022.04.28. at 08:20

   Tisztelt Kovács Zoltán Úr,
   Köszönöm levelét. Nagyon izgalmas a gyógyszermaffia és a kütyümaffia között vont párhuzam.
   A kérdésére válaszolva.
   Az Ön által említett csíptetős adagolókanálba egy adaghoz optimális mennyiségű (7-8 gramm) őrölt kávé fér.
   Én többször is iszom kávét, de a reggeli vajas-MCT-s kávétól eltekintve azok már csak egyszerű kávéitalok. Az élvezet kedvéért.
   Olykor előfordul, hogy a nap folyamán – amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá – iszom még egy golyóálló kávét vagy lattét.
   De ez ritkán fordul elő.
   Nekem beállt az egyensúly. Reggel a vajas-MCT-s kávé, két kiadós fő étkezés és a vacsorát követően “böjt” egészen másnap ebédig.
   “Böjt” abban az értelemben, hogy nem teszek a gyomorba szilárd tartalmat, csak a reggeli vajas-MCT-s kávét.
   Ez az én rendszerem.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?