Dr. Lenkei Gábor vagyok
Szeretne többet tudni rólam?

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.12.21. 7059 Megtekintés 76 Tetszik 4.46 - 130 értékelés

7059 Megtekintés 4.46 - 130 értékelés Értékelje!

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


Dr. Lenkei Gábor vagyok
Szeretne többet tudni rólam?

Ez egy hiánypótló mű, mivel még soha nem mutattam be saját magam.

Már jóval korábban meg kellett volna tennem.

Ez a felvétel 2020. december 10-én készült.

Nagy valószínűséggel még a régi ismerőseim is találnak benne olyan ismereteket, ami újdonságként hat majd számukra.

Baráti üdvözlettel:

Dr. Lenkei Gábor


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 14

 1. HOPE

  2020.12.22. at 21:27

  Soha ne is adja fel! Remélem tisztában van vele, hogy hány ember számára példakép Ön, hány ember életét tette már jobbá! Manapság kevés emberre lehet felnézni, de Önre igen! Nincs egyedül! Csak kérje a segítséget és megadatik, ezen a nehéz úton is amelyet jár. Köszönök a családom nevében is, mindent!

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.12.22. at 21:45

   Kedves HOPE,
   Köszönöm, hogy írt nekem. Megtisztelő számomra, hogy ilyen módon vélekedik rólam.
   Azt nagyjából tudom, hogy hány emberen sikerült már segítenem. Legalábbis ismerem a hozzám beérkezett hálás visszajelzések számát.
   Már meghaladja a százezret.
   Tudom, hogy nem vagyok egyedül, de jóleső érzés, hogy emlékeztet erre. Tudom, hogy ha nem állna mögöttem sokak szeretete és támogató ereje, talán már eltapostak volna.
   Az Ön írása már önmagában is segítség! Köszönöm szépen.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.12.28. at 06:36

   Kedves Gabriella,
   Köszönöm szépen. Megtisztelő számomra.
   Az ünnepek alatt nem néztem rá az üzenetekre, mert egyfelől családot látogattam, együtt voltam a szeretteimmel, másfelől forgatókönyveket írtam és új filmeket is forgattam.
   Hamarosan felkerülnek a http://www.jogazegeszseghez.hu oldalra. Ez az általam alapított és vezetett Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesület honlapja. Már vannak rajta izgalmas témájú filmek.
   Így, utólag már nehéz viszonoznom a kedvességét azzal, hogy én is Áldott Karácsonyt kívánok Önnek, de kérem, vegye úgy, hogy ez még időben megtörtént.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 2. Horvath Zsolt

  2020.12.26. at 10:14

  Tisztelt Gabor!

  Nem is tudom, hogy kezdjem. Kerem probalja meg ezt a hozzaszolast a helyen kezelni, nem tamadasnak venni, hanem engem megerteni. Egyszeruen olyan kaosz van mar a vilagban, hogy en mar nem merek senkinek hinni es mindent es mindenkit fenntartassal kezelek… Mar az aggasztott, hogy ugy tudtam ide irni, hogy a regisztralas folytan gyakorlatilag ki kellett adnom a cimemet. Egybol megfordult a fejemben, hogy vajon igy gyujtik ossze az ellenallokat es majd egyszer begyujtik oket, mert On meg van bizva egy feladattal, amivel maga melle allitja a maskent gondolkozokat, de megis a hatalom embere?! Lasd. a jobbik part par eve osszegyujtotte a hazafiakat, hogy aztan szetverje azokat ezzel meggyengitve egy ideig a jobb oldalt. Lehet, hogy ez mar paranoia, de nem hiszem, latva azt, ami most folyamatban van a vilagban. Ha On igazan az aki, akkor minden tiszteletem az One! Minden vagyam, hogy ez ellen a globalis atveres ellen felvegyem a harcot es tarsakat talaljak benne, mert egyenkent ledaralnak minket. Csak azt szerettem volna kozolni Onnel, hogy nagyon sokan vagyunk, akik ugy gondolkozunk mint On, de ossze kene minket gyujteni, fogni. Erre talaljon megoldast, mert elobb utobb ki fogjak Ont iktatni. Tisztelettel Zsolt

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.12.28. at 07:00

   Tisztelt Zsolt,
   Nem veszem támadásnak azt, amit írt, értem Önt.
   Minden embert egyaránt szolgáló orvosként én nagyon tudatosan távol tartom magam bármiféle politikai elköteleződéstől.
   Én csak a lelkiismeretemnek, az általam szolgált embereknek és Istennek tartozom elszámolással. Az életem árán sem adnám fel a függetlenségemet.
   Azt, hogy ki vagyok valójában, a tetteim mutatják. Talán nem véletlen, hogy már többször megpróbálták kitörni a nyakam.
   Tudom, hogy pontosan honnan jöttek a személyem ellen irányuló támadások, mert utánajártam. Így van fogalmam – talán több is, mint amennyi “illendő lenne” – arról a bizonyos globális átverésről.
   Ha megnézi a http://www.jogazegeszseghez.hu oldalra felett filmjeimet, akkor többet megtudhat arról, hogy milyen elveket képviselek.
   Én azt is tudom, hogy zajlik a világban egy bámulatos és egy sokkal jobb, emberhez sokkal inkább méltó jövőhöz vezető változás, amit sokan így neveznek: “A Nagy Felébredés”.
   Az ünnepek alatt is dolgoztam, forgatókönyveket írtam, kisfilmeket forgattam. Ezek is hamarosan felkerülnek majd az említett oldalra.
   Az egyik, még el nem készült epizódban szót ejtek majd erről a bizonyos “Nagy Felébredés”-ről is.
   Az igazság kimondása mindig jár némi kockázattal. Ezt nem tankönyvből tudom.
   De azt is tudom, hogy a fejünkre borított sötét felhők mögött ott ragyog fényesen a Nap. Meggyőződésem, hogy már csak karnyújtásnyira van a változás, és akkor a felhők is eloszlanak majd.
   Így talán már nem lesz elegendő idő arra, hogy befogják a számat. Dolgozom azon is, amit kért tőlem, hamarosan látható lesz az is, amit ennek érdekében teszek.
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 3. Viktor

  2021.01.17. at 17:01

  Tisztelt Dr Lenkei Gábor!
  Nagyon örülünk, hogy harcol mindannyiunkért, mégha vannak is emberek, akik ennek a súlyát még fel sem tudják fogni. Reméljük minél többen ébrednek, és összefogva, közösen egy hazugság-, korrupció-, és betegség mentes jövôt tudunk teremteni. Ehhez természetesen az ilyen orvosok, mint Ön – akik mindent kockára tesznek, hogy az igazság kiderüljön -, elengedhetetlen.
  HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK A MUNKÁJÁT, HOGY NEM ADJANFEL!!!

  Már közel 4. éve szedjük a vitaminjait, és lényegesen javult az egészségünk, immunrendszerünk, életminôségünk. Addig ‘rágtam’ édesapám fülét, amíg ki nem próbálta. Azóta rendszeresen fogyasztjan az ‘erôs’ multivitamin pakjait. Azóta számottevôen javult az egészsége.

  A környezetemben élôk körében is terjesztem az ‘igét’ , amit Ön tett elérhetôvé.

  Mégegyszer köszönöm, és KITARTÁS!!!
  Üdvözlettel,

  Viktor

  U.i.: C-vitaminból napi 5-10g-ot fogyasztok, és nincs vesekövem 😀
  Ezt a szkeptikusoknak üzenem.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2021.01.18. at 09:19

   Kedves Viktor,
   Köszönöm, hogy írt nekem. Jóleső érzés tudnom, hogy van értelme a harcnak.
   Az ilyen visszajelzések nagyon értékesek számomra! Köszönöm!
   Köszönöm a családjával kapcsolatos beszámolót is! Gratulálok az Édesapja ügyes kezeléséhez.
   A Cenzúrázott egészség című könyvem utolsó mondata ez: “Soha nem fogom feladni!”.
   Bízhat bennem.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?