A magyar egészségügy és az orvosok védelme érdekében – 2. rész
Médiaellenes védőoltás

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.04.01. 1545 Megtekintés 34 Tetszik 4.91 - 46 értékelés

1545 Megtekintés 4.91 - 46 értékelés Értékelje!

A filmek Dr. Lenkei Gábor szellemi tulajdonát képezik. Jogvédelem alatt állnak. Letöltésük, másolásuk nem engedélyezett. Az engedély nélküli letöltés, másolás esetén jogi lépéseket teszünk.


A magyar egészségügy és az orvosok védelme érdekében – 2. rész
Médiaellenes védőoltás

Érdemes beadatnia saját magának.
Ellenállóbbá teszi Önt a médiából áradó, a tiszta gondolkodásnak ártó fertőzéssel szemben.

Érdemes megvédenie önmagát.

A védőoltás abban is segít, hogy megvédhessünk másokat is. Olyan igyekvő embereket, akiket méltánytalanul bántalmaz a média...


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 10

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.04.14. at 16:06

   Kedves Katalin,
   Zene füleimnek. Nagyon jó ilyet olvasni. Jó érzés látni, hogy szereti az orvosát.
   Sok ilyen kiváló orvos van, sokkal több, mint egyesek hinni vélik.
   A magyar egészségügy nagyon magas színvonalat képvisel. Én rendelkezem ismeretekkel például az USA egészségügyének működéséről. Ha kint lennék, és bajba kerülnék, orvosi segítségre lenne szükségem, biztosan hazajönnék.
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   Üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

 1. Lisa

  2020.05.14. at 06:29

  Kérem, bocsásson meg, de háziorvosok között van eltérés. A volt háziorvosom hirtelen hunyt el , nagyon szerettem, s mindent megtett értem. A jelenlegi, ( aki vesekővel riogat ), már nem olyan szimpatikus, de igyekszem megtalálni vele a közös hangot.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.02. at 20:30

   Kedves Lisa,
   Igaza van, egyet tudok érteni Önnel.
   Léteznek – akár jelentős – különbségek orvos és orvos között.
   A filmet azért is készítettem el, mert számomra sokszor vérforraló az a tisztességtelen hecckampány, amit egyes médiumok folytatnak az egészségüggyel (és persze bármi mással) szemben.
   Köszönöm, hogy írt nekem.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 2. Aranyos József

  2020.07.14. at 15:02

  Kedves Doktor Úr!
  Ha az egészségügy csak gyógyító tevékenységet jelentene, egyet is értenék! A benne dolgozókak tekintve – kis kivétellel – mindenképp! A médiáról nekem is lesújtó a véleményem! Azonban az egészségügynek elsősorban a megelőzésről kellene szólni, s akkor más lenne a helyzet – többek közt, aktuálisan – a koronavírus kapcsán tapasztalható hisztériát tekintve. E véleményem kialakulásában nem kis szerepe van Önnek – tisztelettel.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.17. at 14:42

   Tisztelt Aranyos József Úr,
   Köszönöm a hozzászólását.
   Azonos nézőpontot képviselünk. Az egészségügy feladata az egészség megőrzése és magasabb szintre emelése. A betegségek megelőzése.
   Amikor a betegség már kialakult, többé nem beszélhetünk egészségügyről, hiszen az egészség már megrendült. Ekkor lépünk be a betegségügy területére.
   Ma nincs tényleges egészségügy. Betegségügy van, amit egészségügynek neveznek.
   Az előadásaimon olykor tréfálkoztam azzal, hogy nekünk nincs egészségügyi miniszterünk, csak betegségügyi és néprosszulléti miniszterünk van.
   Hamarosan elérhetővé teszem – reményeim szerint akár már a mai nap estéjén – azt a 2 órás filmem, amit a koronavírus hisztériakeltés kampány ihletett.
   A címe ez lesz: Koronavírus átverés helyett Orvosi tudományos tények.
   Remélem, hogy a film elnyeri majd az Ön tetszését is.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 3. Erdősi Józsi

  2020.07.15. at 07:55

  Ez nagyon tetszik, mert ezzel nem csak a magyar egészségügyet, hanem egy bizonyos politikai oldalt is helyretesz, amely javarészt ennek a lejárató kampánynak az igazi forrása! Megint csak oda lyukadunk ki, hogy politikai hisztériakeltés van főleg ez mögött is?

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.07.17. at 14:51

   Tisztelt Erdősi Józsi,
   Én – minden embert egyformán szolgáló orvosként – távol tartom magam bármiféle politikai elköteleződéstől, de ez nem jelenti azt, hogy nem látom pontosan, mi is zajlik.
   Az egészségügyellenesség – sajnos – tudatosan gerjesztett, a valós tényeket figyelmen kívül hagyó hamis propaganda.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

 4. Pénzt András

  2020.08.09. at 13:50

  Tisztelt Doktor Úr !
  Eddigi írásaival, meglátásaival teljesen egyet tudtam érteni, kivéve ez utóbbit. Az egészségügyben , amelyet Ön betegségügynek nevez nagyon helyesen, vannak akik tisztességesen dolgoznak és vannak akik tisztességtelenül ( sokan és következmények nélkül) ezért kell pénzt adni zsebbe adózatlanul. Amint említette létezik gyógyszermaffia, akkor léteznie kell ” orvosmaffiának” is, ugyanis a gyógyszereket orvosok írják fel és nyilván tisztában van vele az orvos , hogy mit miért ír fel. Nagyon sok probléma feszíti az -nevezzük- egészségügynek működési rendszerét az egyik ilyen az állami ellátással egybenőtt magánellátás. Nagyon sok, az állami ellátásban dolgozó orvosnak van magánrendelője is és hol vannak azok a fékek beépítve amelyek arra sarkallják az orvost, hogy ellássa a beteget állami finanszírozásban és ne csak a magánrendelőjében? Számomra az látható, hogy államiban többnyire várólistáztatnak , magánban ellátnak, ugyanazok az orvosok, ugyanazon körzetben, ugyanazon a szakterületen. Mindezt az általam megéltek alapján írtam , részemről a bizalmat felélték. Az Ön által kimutatott arányokat én másként látom. Az eü-t lehetőleg kerülöm , magamat gyógyszerezem természetes szerekkel és eddig jobb mint a kémiai. Egyébként egész életemben fizettem a TB-t, egyszer kellett volna kisebb segítség amit nem kaptam meg , csak hazudozás és várólistáztatás volt, utólag rá kellett jönnöm , hogy a szakmai szabályokat felrúgva az ellenérdekeltség nyert.

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.08.09. at 19:51

   Tisztelt Pénzt András Úr,
   Természetesen nem kell egyetértenie velem. Ön a saját benyomásai alapján szabadon hozhat bármilyen ítéletet, bármilyen döntést.
   Sajnálom, hogy Önnek csak rossz tapasztalatai voltak.
   Én, még ha nem is tudok azonosulni azzal, amit leírt, tiszteletben tartom a véleményét.
   Üdvözlettel:
   Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?