A betegségekről és a gyógyításról – 4. rész
Valódi betegségek

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.02.28. 9094 Megtekintés 85 Tetszik

9094 Megtekintés

Filmele de pe această pagină conțin informații de interes public și, prin urmare, pot fi distribuite. Ba mai mult! Chiar vă rog să le descărcați și să le distribuiți în social media, împărtășiți-le cu cât mai multe persoane posibil.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


A betegségekről és a gyógyításról – 4. rész
Valódi betegségek

Ebből a részből megtudhatja, hogy a valódi betegségek többségénél miért nem lehet teljes gyógyulást elérni, ha csupán a megszokott, pusztán a testet kezelő orvosi vagy egyéb módszereket alkalmazzuk.

Olyan ismeretekkel lesz gazdagabb, amelyek kiemelkedő fontosságát már korábban is sejthette, de talán még senki sem beszélt ezekről Önnek annyira nyíltan és egyértelműen, mint ahogyan én teszem.

Megismerheti azt a módszert is, amellyel kezelhető az a tényező is, amelynek kezelése nélkül szinte lehetetlen úrrá lenni a valódi betegségek túlnyomó többségén.

Következő rész

Ne hagyja ki a következő részt!
Nem ér rá most? Helyezze rá a kurzort a videóra, és kattintson az ikonra. A később megnézendő videói közé fogja tárolni.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 2

  • Dr. Lenkei Gábor

   2020.04.14. at 16:01

   Kedves jatek82,

   Az oldal – sajnos – még nem mutatja a kommentálók nevét, így csak ezen a módon tudom szólítani Önt. Dolgozunk azon, hogy látható legyen a teljes név.
   Köszönöm kedves visszajelzését, nagyon örülök, hogy a kisfilmek elnyerték a tetszését.
   Üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?