Miért a vitaminokat tettem az első helyre?

Avatar Dr. Lenkei Channel | 2020.05.04. 9938 Megtekintés 81 Tetszik

9938 Megtekintés

Az oldalon található filmek közérdekű információkat tartalmaznak, ezért szabadon letölthetők és terjeszthetők. Sőt! Kérem is, hogy töltse le, töltse fel közösségi média oldalakra, ossza meg minél több emberrel.

Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Lenkei Gábor


Miért a vitaminokat tettem az első helyre?

Ez akkor válik igazán érthetővé, ha elmesélem Önnek, hogy mi a célom.
Ha megtudja, hogy mit szeretnék elérni az Ön számára.

A kisfilmből kiderül az is, hogy mire alapozom a következő kijelentést:
„A vitaminok jelentik a leghatékonyabb gyújtóst a jobb élet tüzéhez.”

Baráti kezet nyújtok Ön felé, megtiszteltetésnek veszem, ha elfogadja.

Ajánlás

Jelen videóban a következő tartalmat ajánlotta megtekintésre és olvasásra Dr. Lenkei Gábor.


Hozzászólások

Összes hozzászólás száma: 22

    • Dr. Lenkei Gábor

      2020.05.05. at 17:07

      Kedves Fehér Attila,
      A Facebookkal az a gondom, hogy korlátozza a mondandómra kíváncsi emberek elérését.
      Egy általam közzétett anyag az oldalamat kedvelő vagy követő embereknek csak 5-6%-hoz jut el.
      200 ezer emberből csak 10-12 ezer emberhez. 190 ezer embert nem érek el. A túlnyomó többséghez nem jutnak el a gondolataim.
      Felfogadtam egy Facebook szakértő céget, hogy képezzenek ki, de ők sem tudtak megoldást kínálni erre a problémára.
      Megnéztem, hogy ha fizetek érte, akkor el tudok-e érni mindenkit. De nem! Dacára annak, hogy komoly összegeket szántam és költöttem el erre a célra.
      Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozok egy olyan saját felületet – ezt – ahol garantáltan el tudom juttatni az üzeneteimet mindenkihez, aki szeretné megkapni azokat.
      Most Önnek is tudtam személyes választ adni.
      Üdvözlettel:
      Dr. Lenkei Gábor

      • Évi

        2020.05.17. at 23:59

        Valóban így van, a Facebook gyorsan letilt bármit amit akar, és még súlyos pénzek árán sem lehet elérni mindenkit.
        Én egy marketinget oktató cégnél vagyok ügyfélszolgálatos sales munkatárs. Magam is foglalkozom egy két weboldallal. Amikor a saját facebook hirdetéseink kezdtek kiamgasló eredményeket elérni a fb önkényesen kezdett belekötni mindenféle ürügyekkel a hirdetésekbe és letiltogatta ok nélkül. Azért jó hogy jelen van a facebookon, ha lehet maradjon ott. Én szoktam osztani saját oldalamon, és profilomban is.
        A Google ADS kampányok hibátlanul működnek, csak nagyon kell figyelni az optimalizálásra, hogy egy kedvező költési kereten belül maradjunk.
        Vannak kiváló alternatív ingyenes lehetőségek. A Pinterest nevű platformon igen magas látogatottságot lehet kiépíteni. A Lenkei vitaminok imázsa, ízléses miőségi fotói videói kifejezetten alkalmasak arra, hogy Pinterest marketinget és párhuzamoisan Instagram marketinget is csináljanak vele. Mindkét platform a minőségi képekre alapoz, és akkor is látványos statisztikákat mutat ha az ingyenes céges profilt használjuk.

        Egy borász ügyfelemnek készítettem Pinterest felületet és rövid időn belül azt vettük észre, hogy a google keresőben hamarabb jönnek fel azok a fotós hirdetések amiket a pinterest-re tettem fel, Jól SEO-zva termékleírással, mint azok, amelyek a saját webáruházában vannak.
        Persze a Lenkei márka így is élen áll, hiszen ha beírjuk a keresőbe hogy “vitamin” az első oldalon szerepel. A webáruház megújítása és a folyamatos fejlesztés nagyon jót tett. Évek óta vevője vagyok, újra regisztráltam a megújult áruházba is, és ajánlom azoknak akik meghallgatnak engem. Sőt leutóbb ajándékba vettem egy klasszikus csomagot, a tájékoztató vitaminos füzettel együtt. 🙂 Az illető gondos olvasás után nekikészült és szorgalamsan szedi a napi alapcsomagot. Folytatni fogja a közepessel. Magam is arra jutottam hogy a Lenkei ár érték arányban a legkedvezőbb számomra. Örülök ennek a profin összerakott videós weboldalnak.

        • Dr. Lenkei Gábor

          2020.07.04. at 17:31

          Kedves Évi,
          Köszönöm a hozzászólását. Értékes megerősítést kaptam Öntől. Egy szakembertől.
          Én nem vagyok Facebook szakember, de az volt a benyomásom, hogy a Facebook átláthatatlan trükköket alkalmaz, manipulálja az eléréseket, tisztességtelenül bánik az elköltött pénzemmel.
          Még vásároltam is Facebook szakértőktől konzultációt, abban a reményben, hogy a megfigyelt jelenségek nem a valóságot tükrözik, hanem csak az én hozzá nem értésem miatt látom ilyennek a helyzetet. De a szakértők sem tudtak útbaigazítani. Meglepődtem, hogy a szakértők sem képesek eligazdni a Facebook által alkalmazott módszerek útvesztőjében.
          Öntől megkaptam a megerősítő választ a sejtésemre. Így elkönyvelem, hogy a Facebook tisztességtelen üzlet partner. Egy kicsit utánanéztem a tulajdonosa hátterének, és az alapján, amit találtam, már egyáltalán nem meglepő ez a “lenyúlós”, cenzúrázó, manipuláló módszer.

          Köszönöm a marketinges javaslatait, a levelét felolvastam az illetékes kollégámnak, aki azt kérte, hogy adjam meg Önnek azt az e-mail címet, amelyre a kollégám örömmel venné, ha Ön írna neki. E-mail: [email protected].

          Köszönöm, hogy segít másokat is, hogy megtalálják az életminőség-javulás felé vezető utat.

          Örülök, hogy írt nekem, köszönöm szépen.
          Üdvözlettel:
          Dr. Lenkei Gábor

        • Dr. Lenkei Gábor

          2021.12.22. at 14:41

          Tisztelt Vámos Imréné,
          Reméljük, hogy igen.
          Engem tavaly tavasszal kitiltottak a Facebook-ról, amikor elmondtam az őszinte véleményem a Koronavírus-hisztériáról.
          Sebaj, a témával kapcsolatos kisfilmjeim elérhetők az általam alapított és vezetett Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesület honlapján.
          http://www.jogazegeszseghez.hu
          Ha van kedve, látogassa meg az oldalt.
          Üdvözlettel:
          Dr. Lenkei Gábor

  1. krajczi.laci

    2020.05.11. at 16:10

    Tisztelt doktor úr! Nekem is lenne kérdésem ha megengedi a vitaminokkal kapcsolatban. Régóta szedem a prémium közepes terméket. Az utóbbi időben több táplálkozáskutató videóját megnéztem és bizonyos dolgokban elég nagy egyetértés mutatkozik. Arra gondolok hogy a vitamincsomagokban lévő vitaminok bizonyos formában vagy hatástalanok, rosszul szívódnak föl vagy némelyik formulát egyáltalán nem javasolják. mondok néhány példát amik az ön multivitamin csomagjában is vannak: E vitamin (dl alfa tokoferolok), a b12 vitaminból a cianokobalamin nem ajánlott forma, vas-fumarát, folsav, Szelén, cink-oxid ,réz-szulfát sem ajánlatos formák.(tehát ezekben a formákban nem hasznosak a szervezetnek erre gondolok) mi erről a véleménye?

    • krajczi.laci

      2020.05.26. at 09:53

      ez a hozzászólás moderálásra vár a végtelenségig… nem rosszindulatból kérdeztem csak azért mert kíváncsi vagyok ha bizonyos elemek más formában jobban felszívódnak akkor miért pl. -oxid formában tezik bele a termékbe? vagy ez a költséghatékony megoldás?

      • Dr. Lenkei Gábor

        2020.07.02. at 18:09

        Kedves Krajczi Laci,
        Fentebb már írtam Önnek, érdemes azt is elolvasnia.
        A felszívódás körül sok a hókuszpókusz és a hamis marketinges duma. Láttam már néhány ilyen módszert alkalmazó reklámot.
        Az oxid nagyon jól felszívódik, ezért van a készítményben, és nem költségkímélő célzattal.
        Nem az én működési módom költségkímélő szempontok alapján állítani össze a készítményeket.
        Üdvözlettel:
        Dr. Lenkei Gábor

    • Dr. Lenkei Gábor

      2020.07.04. at 17:44

      Kedves Krajczi Laci,
      Örülök, hogy írt nekem. Remélem sikerül kisegítenem Önt abból a csapdából, amelybe jóhiszeműen belesétált.
      Vannak fizetett vitamin “trollok”. A feladatuk az, hogy összezavarják az embereket, és eltereljék a figyelmüket a lényegről.
      Sületlenségekkel árasztják el az internetet, tudván, hogy azok az emberek, akik szeretnék okosan és eredményesen használni a vitaminokat. rá fognak harapni a csalira.
      Arról írogatnak, hogy melyik vitaminféleség miért nem hatásos.
      Konkrétum abból, amit Ön írt: “A B12-vitamin esetében nem ajánlott a cianokobalamin”.
      Akkor maga a B12-vitamin nem ajánlott, ugyanis a B12-vitamin kémiai neve a cianokobalamin. A B12-vitamn és a cianokobalamin egy és ugyanaz.
      Látja, milyen trükköket alkalmaznak?
      Az én teljes válaszom a “Vitaminok – A legfontosabb szabály” című könyvemben van leírva.
      Kérem, olvassa el. A jó készítmény arról ismerhető fel, hogy életminőség-javulást hoz létre. Határozott, egyértelmű életminőség-javulást.
      Ha van ilyen éleminőség-javulás, akkor tudhatjuk, hogy a készítmény hatóanyagtartalma felszívódott.
      Ha viszont nincs életminőség-javulás, akkor engem nem érdekel semmiféle tudományos értekezés arról, hogy milyen jól felszívódik az a hatóanyag, amely nem hoz létre életminőség-javulást.
      Üdvözlettel:
      Dr. Lenkei Gábor

  2. Loki

    2020.05.20. at 17:55

    Én a doktor úrhoz két éve fordultam tanácsért kétségbeesésemben .A lányomnak egy nagyon csúnya betegsége volt amire minden orvos azt mondta hogy gyógyíthatatlan nem akartam ebbe belenyugodni .Ezért mindenhol az interneten kutattam sehol se találtam rá gyógymódot ezért írtam egy emailt a doktor úrnak ,és hihetetlen módon visszajelzést kaptam amiért nagyon hálás vagyok neki . Korábban még én sem hittem hogy a vitaminok egyáltalán segíthetnek ilyen betegségben vagy bármi másban.
    A lányomnak sztreptokokkus fertőzése volt amit a az újszülött kisfiam is elkapott a doktor úrnak hála és a C vitaminnak mind a ketten sikeresen ki gyógyultak és azóta az egész család fogyasztja ,és egyikünk sem volt már vagy két éve beteg, és a gyógyíthatatlan betegség is azon nyomban eltűnt !két év múlva elmentünk a háziorvoshoz akihez annakidején a lányom járt és antibiotikumokat írt ki minden héten neki beutalókat kórházba és az első kérdése az volt neki hogy hát a lányod valahogy az utóbbi időben nem jelentkezik nálam, Mi történt vele ?
    Én akkor Ennyit mondtam neki hogy egy orvos segített nekem és adott rá gyógyszert erre ő csak annyit mondott hogy nem e véletlen a C vitamint ?és én azt mondtam igen !erre ő …..de a C vitamin vesekövet okoz ………és én erre annyit mondtam neki csak hogy maga is tudta a gyógymódot és mégse segített neki ,Pedig ha már vesekövet okoz amit én nem hiszek még az is jobb mint a heti szinti Kórház látogatás! és befejezésül csak annyit mondok hogy bárki bármit mond az egészséges életmód aranyat ér ,És ha vitaminokkal egészségesen lehet élni akkor én Vitaminokat fogok szedni !azóta az egész család szedi a vitamint és hihetetlen módon senki még csak megfázva sem volt köszönöm a doktor úrnak!

    • Dr. Lenkei Gábor

      2020.07.02. at 19:13

      Kedves Turányi Lóránt,
      Nagyon szép levelet írt nekem. Köszönöm szépen.
      Hurrá! Nagyon örülök, hogy sikerült felülkerekedni a problémán. Gratulálok!
      Ha már szóba hozta a C-vitamin és a vesekő kérdését, akkor érdemes lehet megnéznie “A C-vitamin és a vesekő legendája” című kisfilmem.
      Csuda dolgokban hisznek egyesek, anélkül, hogy valaha is láttak volna olyan tényt, ami alátámasztja azt.
      A filmet azzal a céllal forgattam, hogy segíteni tudjak a megtévesztett, félrevezetett embereknek.
      Akár az említett orvosnak is megmutathatja. Őt is csak félrevezették.
      Köszönöm, hogy írt nekem.
      Üdvözlettel:
      Dr. Lenkei Gábor

  3. krajczi.laci

    2020.06.21. at 09:25

    na akkor a kedves illetőnek aki a moderálással foglalkozik tisztelettel megköszönöm hogy nem engedte megjelenni a kérdésem. azt gondolnám hogy demokrácia van és ha kíváncsi vagyok valamire talán választ is kapok rá. befejeztem itt. viszontlátásra.

    • Dr. Lenkei Gábor

      2020.07.02. at 17:56

      Kedves Krajczi Laci,
      A moderátor én magam vagyok, Dr. Lenkei Gábor.
      Az utóbbi időben nem volt alkalmam foglalkozni a hozzászólásokkal, mert tudományos adatokat gyűjtöttem egy forgatókönyvhöz, forgatókönyvet írtam, majd ezt követően filmet forgattam.
      Egy 2 órás filmet, a koronavírus hisztéria alapjait cáfoló orvosi tudományos tények alapján.
      Tegnap tudtam átadni az utómunkák elvégzéséhez.
      Ezért nem reagáltam a hozzászólására.
      Remélem, hamarosan közzé tudom tenni a filmet, és az majd kárpótolja Önt a kényszerű várakozásért.
      Üdvözlettel:
      Dr. Lenkei Gábor

        • krajczi.laci

          2020.07.09. at 14:50

          Illetve lenne egy kérdésem ha megengedi doktor úr!
          Március vége óta elég erős pánikrohamok kínoznak főleg sajnos a munkahelyemen törnek rám emberek között. Szorongás ájulásérzet ilyesmiben jelentkezik. Voltam kivizsgáláson még koponya ctn is elvileg negativ volt minden.
          Tudna vmit tanácsolni? A legnagyobb gáz az hogy attól is pánikrohamom van ha beszedek egy szem vitamint igy most nem is szedek semmit.

          • Dr. Lenkei Gábor

            2020.07.09. at 18:09

            Kedves Krajczi Laci,
            Mindent, amit ilyen esetben mondani tudok, közzétettem “A betegségekről és a gyógyításról” című kisfilmben.
            Azt nézze végig, figyelmesen.
            Üdvözlettel:
            Dr. Lenkei Gábor

  4. Marcsi54

    2020.09.20. at 16:28

    Kedves Dr. Lenkei Gábor!
    A C-vitaminnal kapcsolatos videójához írtam Önnek, hogy fogtam és egyszerűen kidobtam az évekig szedett, mindenféle gyógyszereimet, mert semmit sem használtak. Három éven át kísérleteztek rajtam az orvosok. Egyre rosszabbul éreztem magam. Szégyelltem, mert 54 évesen botra, itthon járókeretre volt szükségem. A máj funkció értékeim, a sokszorosa volt a megengedett felső határértéknek. Igazából ha nincs koronavírus, már májbiopsziára volt beutalóm. Az orvosom viccesen megjegyezte, ha fordítva lennének a máj funkció értékeim magasabbak egymástól, azt mondaná alkoholista vagyok. El kell mondanom Önnek, hogy még a szagát sem bírom az alkoholnak. Sem a férjem, sem én nem iszunk. Egy jó ideje szedem a tablettás Szuper Erős Multivitamint, a Porc-Mix+MSM, Porc-Mix+Kollagén és napi 6000 mg C-vitamint. Most, hogy úgy mondjam szabad lett a pálya, mehettem volna májbiopsziára. Előtte szerencsére elmentem egy vérvételre. Örömmel elmondhatom, hogy a sok csillagos gyulladások sehol sincsenek, a májfunkciós értékeim tökéletesek. A nővérem lelkes híve Önnek és most már én is. Igaz nagyon régen szedtem az Ön általi Alapvitamint, de valahogy idővel elmaradt a szedése. A nővérem hívta fel újra a figyelmemet, vegyem fontolóra, hogy újra szedjem a vitaminokat. Tessék elhinni, hogy szőrnyen leromlott állapotba kerültem. Én azonnal a lehető legerősebb multivitaminnal kezdtem , a Szupererős vitaminokkal és ahogy az eredményeim mutatják, nagyon is jól tettem. Nagyon hálás vagyok Önnek, Drága Doktor Úr. Áldja meg érte a jó Istenünk, hogy mindent megtesz azért, hogy segítsen az embereken! Most már a férjem is kezdi belátni, hogy neki is szedni kellene a vitaminokat. Kérem, folytassa ezt a munkát! Ne törődjön a sok értetlen, buta emberrel! Ön ha jól emlékszem egyik kisfilmjében azt mondta, hogy nem gyógyító orvos, nincs rendelője sem. Én bizony azt mondom, hogy Ön az igazi, a valódi gyógyító ORVOS, csupa nagybetűkkel írva és gondolva is. Szívből köszönöm Önnek. Tudnia kell, hogy nagyon tisztelem Önt és sok sikert, kitartást, egészséget és Isten áldását kívánom Önnek!

    • Dr. Lenkei Gábor

      2020.09.22. at 08:00

      Kedves Marcsi,
      Köszönöm, hogy írt nekem, és részletesen elmesélte a történetét.
      Gyönyörű eredményeket ért el! Szeretettel gratulálok Önnek!
      Köszönöm a elismerő szavakat és a jókívánságait is.
      További sok sikert kívánok.
      Üdvözlettel:
      Dr. Lenkei Gábor

Vélemény?